FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Rekonvalescent Zezula: Od příštího týdne bych chtěl normálně trénovat

Rekonvalescent Zezula: Od příštího týdne bych chtěl normálně trénovat Z n o j m o - Tomu se říká pořádný pech. Letní posila ze Zbrojovky Brno Tadeáš Zezula se v závěru přípravy zranil a přišel tak o začátek Fotbalové národní ligy. Dvaadvacetiletý stoper už ale pracuje na svém návratu na hřiště. Polyká tréninkové dávky v posilovně a i mimo ní. Dle svých slov už by se chtěl v příštím týdnu zapojit do plného tréninku s týmem.

 
 
 

Tadeáši, jak se tvé zranění přihodilo?
Stalo se mi to v zápase s Líšní, prakticky krátce před startem sezóny. Byl jsem v souboji s útočníkem. Odkopával jsem balón a při odkopu mi drcl do stojné nohy. Natáhl se mi postranní vaz.

Bral jsi to sportovně? Zranit se těsně před startem ligy to musí slušně řečeno zamrzet...
Musím to brát tak, jak to je. Zranění k fotbalu patří. Na jednu stranu to těsně před startem sezóny naštve, ale zase lepší, než kdyby se mi to stalo na začátku přípravy.

Jak vidíš svůj návrat do ostřejšího tréninku, potažmo na hřiště?
Momentálně se už snažím běhat, zatěžovat koleno co nejvíc. Konzultuji tyto věci často s doktorem. Pokud půjde vše dobře, tak bych chtěl od příštího týdne normálně trénovat s týmem. Uvidím, jak se budu cítit.

Chtěl jsem říct, že jsi měl alespoň výhodu při tréninku v posilovně, že ses vyhnul aktuálním tropickým teplotám. Ty jsi ale makal i na stadionu na atletické dráze...
Alespoň jsem měl menší výhoda v tom, že jsem si narozdíl od kluků našel místo ve stínu. Snažím se dělat nejrůznější cviky, které mám doporučené, ať může co nejdříve klukům pomoci.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies