FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nástupem do druhé půle jsme Ústí zaskočili, míní Radek Mezlík

Nástupem do druhé půle jsme Ústí zaskočili, míní Radek Mezlík Z n o j m o - Zkušený stoper Radek Mezlík se zabydlel v základní sestavě našeho týmu, hned v druhém utkání však musel řešit nepříjemnosti. Zápas s Karvinou totiž nedohrál kvůli tržnému zranění nad okem a do pátečního zápas s Ústím tak šel i s tímto šrámem. Naštěstí vše dopadlo dobře a Radek mohl v našem rozhovoru hodnotit výhru 2:1 po velice dramatickém průběhu duelu.

 
 
 

Radku, ty jsi měl po utkání s Karvinou tržnou ránu nad okem. Bylo to v duelu s Ústím v pořádku?
Věděl jsem, že půjdu do zápasu a buď to vydrží nebo nevydrží. První ostrou hlavičku jsme měl až v zápase, celý týden jsem se tomu vyhýbal. Ale bylo to ok, bez problémů jsem zvládl celý zápas.

Můžeš nějak popsat penaltový moment z první půle?
Byl jsem v souboji, za mnou ještě dobíhal Dan Odehnal a rozhodčí mu pískl asi vysokou nohu, ani přesně nevím.

Hrál se poměrně otevřený fotbal, což je pro obranu vždy složité. Jak si to viděl ze svého pohledu?
Zbytečně jsme se snažili většinu akcí dostat rychle k zakončení, místo abychom si to nachystali, z toho pramenily ztráty a otevřená hra nahoru dolů. Navíc v horkém počasí síly ubývaly a každá taková ztráta už byla znát. Jak jsme zmiňoval, měli jsme být trpělivější, nechat běhat soupeře, aby se unavil. To se však nestalo a vyústilo to v několik brejků Ústí, které mělo dobrou přechodovou fázi a vedlo to i k několika standardkám, s kterými jsme měli problémy.

Na druhou stranu i my jsme byli ze standardek nebezpeční, zatím chybí ale i trochu štěstí...
Určitě. Minulý týden jsem se dostal dvakrát já do zakončení, v Ústí Dan. Začali jsme dobře, až poté převzali iniciativu domácí. Kdyby tam na začátku něco padlo, určitě by nám to pomohlo. Ale padají nám tam jiné góly, takže si nemůžeme stěžovat. Standarky jsou takovým bonusem, kterým si můžeme pomoci.

Viděl jsi klíčový moment utkání ve vyrovnání v úvodu druhé půle?
Před vyrovnáním jsme měli ještě jednu šanci, kdy Šamiho patičku chytal brankář na brankové čáře, tím a aktivitou jsme domácí asi trochu zaskočili. Vzápětí došlo k zmíněnému vyrovnání. Psychickou výhodu, kterou Ústí získalo do poločasu, jsme rázem otočili ve svůj prospěch. Pak už to bylo nahoru dolů a nakonec jsme byli šťastnější. I když myslím, že až na jeden moment domácích jsme byli ve druhé půli nebezpečnější a možná si tři body za druhý poločas zasloužili více.

Oslava po výhře nad Ustí!

Znojmo valí! Znojmo válí! Vezeme tři body z Ústí!!!

Posted by 1.SC Znojmo FK on 14. srpen 2015

Jirka Doleček musel po chycené penaltě v první půli střídat, do hry šel Vlasta Veselý. Jak to působí na stopery, když se v průběhu utkání vymění gólman? Pro Vlastu to byl navíc debut ve FNL...
Já myslím, že neměl čas nad tím ani přemýšlet. Najednou musel jít do brány. Situace při gólu Ústí se mu nevydařila, ale v druhé půli chytal výborně a naopak nás podržel při nebezpečné křižné střele, po které mohli jít domácí do vedení. Vždy je třeba gólmana podpořit. Není čas přemýšlet, jestli je tam ten brankář nebo jiný brankář. Zkrátka se to tak někdy stane a na hřišti se musíme podpořit, aby to klapalo.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies