FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kučera před Třincem: Chceme potvrdit dobrý vstup do sezóny

Trenér Kučera před Třincem: Chceme potvrdit dobrý vstup do sezóny Z n o j m o - Náš tým čeká v pátek poslední ligové utkání před delší pauzou. Na Městském stadionu přivítáme tým Třince a trenér Radim Kučera by pochopitelně rád potvrdil cennou výhru z Ústí nad Labem. Dobrou náladu z povedeného vstupu do sezóny však kalí vážné zranění Oldřicha Kostorka. I k této nepříjemné záležitosti se znojemský lodivod v rozhovoru vyjádřil.

 
 
 

Trenéra radost z dobrého vstupu do sezóny bohužel kalí vážné zranění Oldřicha Kostorka...
Je to kaňka na rozehrané sezóně. Je to hodně nepříjemná věc, bohužel i to někdy patří ke sportu. Dlouhodobě zraněný je i Broňa Stáňa a Tadeáš Zezula, který sice už začíná trénovat, ale Olda to je úplně jiný případ zranění. Všechny v klubu to mrzí. Jdu ho navštívit do nemocnice, vím, že i kluci tam byli. Vyměnili jsme si spolu i pár sms a hovorů. Budu mu samozřejmě přát brzké uzdravení. Olda má optimistickou náladu, chce se co nejdříve dát do kupy, aby pomohl týmu. Věřím, že má v sobě velkou vnitřní sílu a chtění přebít černé myšlenky. Je to bojovník.


4. k. FNL
Pátek
21. Srpna
19:00 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO

FK FOTBAL TŘINEC

Stadion Horní park

V minulém kole se nám povedlo ukořistit výhru v Ústí nad Labem. Budete posuzovat cennost těchto bodů i podle toho, jak se povede domácí zápas s Třincem?
Budu to určitě posuzovat podle toho. Páteční zápas s Třincem je uzavření takového pomyslného bloku, protože pak máme kvůli lichému počtu účastníků FNL pauzu a je tam také reprezentační přestávka. Chtěl jsem z tohoto období co nejvíce bodů a bylo by samozřejmě dobré potvrdit body z venku. Před sezónou byl apel, aby se domácí zápasy zvládaly lépe než v minulém ročníku.

S novým trenérem Třince Nečasem přišlo i ofenzivnější pojetí hry. Čekáte něco podobného od soupeře i v pátek, i když hraje venku?
Nějakou velkou ofenzivu nečekám. Minulou sezónu platilo, že měl Třinec diametrálně odlišné zápasy doma a venku. Minulý zápas doma prohráli, uvidíme.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies