FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

DENÍK: Nevzdávám se, snažím se být pozitivní, říká Oldřich Kostorek

DENÍK: Nevzdávám se, snažím se být pozitivní, říká Oldřich Kostorek Z n o j m o - I Znojemský deník zaregistroval smutný okamžik z pondělního večera, kdy se při utkání juniorky s Příbramí zranil náš záložník Oldřich Kostorek. S hráčem přinesl velice zajímavý rozhovor, v němž se Olda rozpovídal nejen o hrůzném momentu, ale také o tom, jak se cítí, i o protihráči, který mu zranění způsobil.

 
 
 

Pamatujete si ho?
Akorát si vybavuju, jak jsem šel s míčem na bránu a zezadu jsem ucítil hráče, nestihl jsem uhnout. Stalo se to v mžiku sekundy. Pak jsem viděl nohu a věděl, že je zle. Někteří hráči šli pryč, protože jim ten pohled nedělal dobře. Pak přiběhli spoluhráči a drželi mě, bylo to hrozné.

Co pro vás bylo nejhorší?
Největší bolest jsem zažil na rentgenu, kde mi nohu srovnali bez jakéhokoli umrtvení. Noc před operací jsem nespal ani minutu.

INFORMACE O STAVU A ZRANĚNÍ OLDŘICHA KOSTORKA

Jak se cítíte po operaci?
Bolest necítím, jen tlak, když s nohou cvičím. Lékaři říkali, že když mě noha nebolí, léčí se dobře. Zůstanu v nemocnici čtrnáct dní, nohu mám obvázanou, ledují mi ji. Lýtkovou kost mi drží destička a šrouby, měl jsem i vykloubený kotník, takže můžu jen ležet.

Těšil jste na utkání s Příbramí, kde jste hrál?
V pátek jsem za áčko odehrál jen chvilku a trenér se mě ptal, zda chci jít za juniorku. Šel jsem rád, zvlášť proti Příbrami, byl jsem namotivovaný. Jenže to jsem nevěděl, jak dopadnu.

CELÝ ČLÁNEK NA WEBU ZNOJEMSKY.DENIK.CZ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies