FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Radim Kučera po výhře nad Třincem: Ukázala se morální síla týmu

Radim Kučera po výhře nad Třincem: Ukázala se morální síla týmu Z n o j m o - Naši fotbalisté nabídli v páteční večer divákům na Městském stadionu skvostné představení. V první půli je napínali, aby v té druhé předvedli obrat z říše snů. Otočení nepříznivého vývoje si samozřejmě pochvaloval i trenér Radim Kučera, byť ho mrzely dva inkasované góly. Pochopitelně ale nakonec převážila radost z vysoké výhry a prvních domácích třech bodů.

 
 
 

První poločas nebyl narozdíl od minulého domácího utkání s Karvinou povedený. Čím si to vysvětlujete?
Musím říct, že nevím, co bylo příčinou, protože předchozí zápasy nám vstupy vyšly. Nevím, jestli v hlavách hráčů bylo to, že Třinec přijel později a mysleli si, že bude rozhozený. Nebo to, že máme sedm bodů a vše přijde samo.

Druhá půle, to už byla jiná káva...
Věděli jsme, že Třinec měl v první půli dobré akce, byl hodně na míči a v přechodové fázi nepříjemný. Věděl jsem však, že máme kvalitu a musíme ukázat ve druhé půli více. Byl jsem si jistý, že když to hráči předvedou, utkání otočíme.

Pět branek, krásné ofenzivní představení. Předpokládám, že co se týče vstřelených branek naprostá spokojenost?
Určitě. Pro oko fanouška to musel být navíc nádherný zápas. Samozřejmě nervy pracovaly. Mám radost, na druhou stranu jsem naštvaný za dva inkasované góly, k tomu musíme připočíst i zneškodněnou penaltu. Zatím si nedokáži vysvětlit, proč máme s Karvinou první poločas dobrý, druhý špatný, v Ústí první poločas rozpolcený, druhý dobrý a s Třincem opět první poločas špatný, druhý lepší. Ale zase se ukazuje morální síla týmu.

Jirka Doleček je zraněný, Vlasta Veselý ho však dobře zastoupil, souhlasíte?
Vlasta Veselý to zvládl skvěle. Kluci mu pomohli, on pomohl klukům, mohu být spokojený.

Už dlouho se nestalo, aby při domácím utkání aplaudoval celý stadion, to se muselo příjemně poslouchat?
Bylo to zde pro mě poprvé a musím samozřejmě říct, že to byly pěkné pocity. Je to zásluha hráčů, kteří tuto podívanou divákům nabídli a potlesk si za předvedenou hru zasloužili.

Znojmo - Třinec 5:2! To je pro tebe Olda Kostorek! Zdravíme z kabiny!

Posted by 1.SC Znojmo FK on 21. srpen 2015
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies