FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Oldřich Kostorek: Chtěl bych všem ohromně poděkovat za podporu

Oldřich Kostorek: Chtěl bych všem ohromně poděkovat za podporu Z n o j m o - Uplynulo osm dní od hrůzné události při utkání naší juniorky s Příbramí. Oldřich Kostorek utrpěl vážné zranění v podobě zlomeniny nohy a přetržených vazů v kotníku. Osm dní a Olda už se objevil na Městském stadionu a v kabině A-týmu. Sice s berlemi, ale i tak je velice pozitivní a potěšující konstatování. Třiadvacetiletý ofenzivní hráč se v rozhovoru netajil, že mu pomohla i velká vlna podpory nejen jeho okolí, ale i ze strany znojemských fanoušků.

 
 
 

Oldo původní prognózy hlásily, že budeš v nemocnici čtrnáct dní a ty už si po týdnu opět tady na stadionu. To je obdivuhodné...
Vypadalo to, že budu v nemocnici čtrnáct dní. Po operaci za mnou každé ráno chodila fyzioterapeutka a s nohou jsem cvičil, otok zmizel. Po čtyřech, pěti dnech už tam skoro žádný nebyl. Mám akorát modrofialovou nohu. (s úsměvem). Po týdnu za mnou přišel primář s tím, že se to rapidně zlepšilo a propustil mě domů. Ještě jsem měl plus, že jsem řekl, že mám maminku zdravotní sestru, která se o mě postará. (s úsměvem) Jsem rád, protože nemocnice je deprimující a člověk je raději doma.

Kamarády a spoluhráče dnes do kabiny přišel pozdravit Olda Kostorek. Je to bojovník!

Posted by 1.SC Znojmo FK on 25. srpen 2015

Od chvíle, kdy se ti přihodilo toto vážné zranění, jsi dostával opravdu hodně vyjádření podpory. Na utkání s Třincem i od znojemského kotle, který ti věnoval povzbuzující transparent. Překvapila tě tak vřelá podpora?
Je to krásné. Chtěl bych prostřednictvím tohoto rozhovoru všem ohromně poděkovat. Dojalo mě to, takové zranění člověka zasáhne a každá podpora je povzbuzující. Neměl jsem slov, když jsem to viděl, i teď kluky v šatně. Je to od fanoušků něco neskutečného a dá ti to velkou sílu a motivaci, abys byl co nejdřív na hřišti a splatil jim to výkonem. (vypráví dojatě)

Čítám, že pro tebe by teď hlavní výhrou a satisfakcí bylo znovu se vrátit na hřiště a užít si po utkání vítěznou děkovačku s fanoušky?
Přesně tak, jak říkáš. Poděkovat fanouškům a být s týmem. Kdo to zažil, určitě ví. Fotbal se hraje pro fanoušky a je to nejvíc, když vás takhle fanoušci podpoří.

Jaký bude nyní tvůj program, rehabilitace atd.?
Příští týden v úterý mi budou vytahovat stehy. Ve čtvrtek jdu na prohlídku za klubovým doktorem. Vypadá to, že budu mít šest týdnů klid. Nesmím na nohu došlápnout, aby se neuvolnily šrouby a nebyly nějaké komplikace. Pak půjdou šrouby ven a po dalších dvou týdnech klidu už budu rehabilitovat. Mám domluvené rehabilitace v Ostravě, kde byl například Milan Baroš, Marek Jankulovski i Matúš Lacko. Je to jedno z nejlepších center v republice. Říká se, že po čtrnácti dnech, co tam budu zavřený, vylezu a budu jako nový. (s úsměvem) Ale nechci nic uspěchat, aby nebyly komplikace. Musím ale zaťukat (klepe na stůl), že to zatím vypadá i díky mé náladě a podpoře, kterou dostávám lépe, než to na začátku vypadalo a ukáže se, že to člověka posílí.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies