FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vítězné derby v Tasovicích nás posunulo do 3. kola MOL cupu

Vítězné derby v Tasovicích nás posunulo do 3. kola MOL cupu T a s o v i c e - Proti divizním Tasovicím jsme splnili roli favorita a zvítězili 3:1, avšak z utkání mohlo být ještě drama, když v závěru snížil na 1:2 Mička. Definitivní tečku za postupem ale dal Šimon Šumbera. Náš tým se příliš profesorským výkonem připravil o výraznější výsledek. V 3. kole MOL Cupu přivítáme v domácím prostředí Jihlavu.

 
 
2.kolo MOL Cupu, středa 26.8.2015
TJ Sokol Tasovice - 1.SC Znojmo FK  1:3  (0:1)
Branky: 88. Mička – 8. Njire, 68. Odehnal, 90+2. Šumbera
ŽK: 77. Veselý – 84. Okleštěk
Rozhodčí: Jana Adámková - Ivo Nádvorník, Pavel Peřina
TJ Sokol Tasovice: Šebela - Hrazdílek, Mička (c), Blahoudek, Kirschner, Hrobař, V. Bula (64. Horáček), Paul (77. Vlk), K. Veselý, Lašák (48. Čermák), Švarc
1.SC Znojmo FK: V. Veselý - Mezlík, Cihlář (c), Šumbera, Nepožitek (62. Serenkov), Žondra (80. R. Hříbek), Okleštěk, Odehnal, Helísek, Ledecký (46. Lapeš), Njire
Počet diváků: 620
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Vstup do utkání jsme měli dobrý. V osmé minutě se kopal přímý kop a ty Stijepo Njire umí náramně. Také to ukázal a trefil se přesně k tyči. Vypadalo to na pohodové utkání, ovšem další minuty nabídly z naší strany příliš profesorský fotbal a Tasovice vycítily šanci. Zdeněk Mička mohl své bývalé spoluhráče rozesmutnit, jeho hlavičku po rohu však bravurně lapil Vlasta Veselý.

Šancí bylo ve zbytku první půle po skromnu, přesto byl k vidění jeden velice zajímavý moment. Njire mohl v 32. minutě oslavit druhý gól, jeho střela však skončila na tyči. Tasovice kontrovaly dobrou příležitosti Romana Švarce, jenž ale se svojí nadějnou možností nenaložil ideálně.

Trenér Kučera nabádal o přestávce své svěřence k větší aktivitě, ovšem i v druhé půli byl k vidění stejný obrázek. Malo nabídky a pohybu. Uklidňující branky jsme ale nakonec dosáhli. Daniel Odehnal se po standardní situaci dostal dvakrát k míči a propasíroval jej do brány.

620 přítomných diváků pak sledovalo, jak si Znojmo střeží v poklidu dvougólový náskok a pálí šance. Nemuselo se to ale vyplatit. Zdeněk Mička po zaváhání brankáře dokázal snížit a mohlo to být ještě zajímavé. Postup favorita ale definitivně zpečetil po krásné kombinaci na jeden dotek Šimon Šumbera.

Ohlasy

Radim Kučera: Čekal jsem od hráčů stoprocentně více. Apeloval jsem na hráče před zápasem i o půli, upozorňoval jsem je na to, že když přijde podcenění a nedají utkání vše, budou mít problémy. Musím, říct, že někteří hráči to splnili do puntíku, soupeře podcenili. Nechtělo se jim běhat, nevydali se na sto procent.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies