FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Fotbal jak od starých pánů, zlobil se i přes postup trenér Kučera

Fotbal jak od starých pánů, zlobil se i přes postup trenér Kučera T a s o v i c e - Ve středu se nám povedlo porazit v rámci 2. kola MOL Cupu divizní Tasovice 3:1, což znamená postup do dalšího kola pohárové soutěže. Trenér Radim Kučera ale nebyl s výkonem svých svěřenců v derby vůbec spokojený, což ostatně v následujícím rozhovoru můžete sami posoudit. „Kdyby každý do zápasu přidal o 20, 30 procent více, tak by utkání vypadalo jinak,“ pravil rezolutně.

 
 
 

Výhra 3:1, postup do dalšího kola, ale pojďme spíše k výkonu. Čekal jste více?
Čekal jsem stoprocentně více. Apeloval jsem na hráče před zápasem i o půli, upozorňoval jsem je na to, že když přijde podcenění a nedají utkání vše, budou mít problémy. Musím, říct, že někteří hráči to splnili do puntíku, soupeře podcenili. Nechtělo se jim běhat, nevydali se na sto procent.

Nehrál v tom trochu roli i páteční výsledek 5:2 nad Třincem a hráči si mysleli, že to půjde samo?
To se jim také kladl na mysl, ať nehřeší na to, že jsou první v tabulce. Že když nám to teď jde, tak utkání hodí za hlavu. Od toho jsou profesionálové a mají se tak k utkání postavit a pohodu si udržet. Kdyby každý do zápasu přidal o 20, 30 procent více, tak by utkání vypadalo jinak. Výsledek mohl být rozhodnutý daleko dříve, takhle jsme Tasovicím dávali pořád čuchnout.

Přitom se nám povedlo vstřelit brzký gól. Mohlo to být utkání ve větší pohodě, nakonec ale Tasovice kousaly...
Místy to byl fotbal, který preferují staří páni. Chodící, bez rychlého přechodu, nabídky. Chtěl jsem, aby se to ve druhé půli zlepšilo, ale ono to spíš gradovalo a bylo to ovlivněno výkony některých hráčů.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies