FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na začátku nového roku v hlavní roli sporttestery

Na začátku nového roku v hlavní roli sporttestery Z n o j m o - A tým se sice sejde na Městském stadionu 11. ledna, už nyní jsou ale všichni hráči v zápřahu. Mají individuální plán, což znamená především polykání prvních kilometrů se sporttestery. Plnění plánu kontroluje trenér Radim Kučera ve společné aplikaci, nehrozí tedy žádné "ulévání", vždyť již příští středu začíná pro náš tým Tipsport zimní liga.

 
 
 

Aktuální mrazivé počasí si zatím "užívá" každý z hráčů individuálně, od následujícího pondělí už nastane tradiční kolotoč zimní přípravy. 13. ledna na nás čeká úvodní duel Tisportligy, kdy se v Olomouci střetneme s domácí Sigmou.

PROGRAM ZIMNÍ PŘÍPRAVY LEDEN
2. - 10. ledna Individuální plán
11. ledna Začátek společné přípravy
13. ledna 11:00 Sigma Olomouc (Olomouc) / Tipsport liga
16. ledna 11:00 Baník Ostrava (Olomouc) / Tipsport liga
20. ledna 11:00 Frýdek-Místek (Olomouc) / Tipsport liga
30. ledna (čas neurčen) Skalica (místo neurčeno)

Zápasový plán zimní přípravy může ještě doznat změn. O případných změnách budeme informovat na webu a našich sociálních sítích.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies