FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Startujeme Zimní Tipsport ligu, na úvod nás čeká Sigma Olomouc

Startujeme Zimní Tipsport ligu, na úvod nás čeká Sigma Olomouc Z n o j m o - Ve středu startuje pro náš tým Zimní Tipsport liga. K prvnímu přípravnému utkání se hráči postaví po dvou dnech společné přípravy a jejich soupeřem bude na olomoucké umělé trávě domácí tým - Sigma Olomouc. Bude to také první test v modrobílých barvách pro nové zkoušené hráče.

 
 
 

Zimní Tipsport ligy se účastníme po roční odmlce, celkově půjde již o naší čtvrtou účast. Této soutěže jsme byli součástí v roce 2011, 2012 a 2013. Nejvíce se nám dařilo v roce 2013, respektive 2013/14, která pro nás byla prvoligová. Ve skupině C jsme obsadili z pěti týmů druhé místo o tři body za první Jihlavou. Jen těsně nám tak unikl postup do finálové čtyřky.


TISPORT LIGA
Středa
13. ledna
11:00 hod.
On-line Twitter

SIGMA OLOMOUC

1.SC ZNOJMO FK

ANDRŮV SPORTOVNÍ AREÁL - OLOMOUC

V úvodu aktuálního ročníku se na úvod střetneme s domácí Sigmou Olomouc, která má již první duel za sebou. V domácím prostředí porazila po dvou brankách Václava Vašíčka Baník Ostrava 2:1. Bývalý znojemský útočník už však proti nám do hry nezasáhne, stal se totiž čerstvou posilou Dukly Praha, kam dnes odešel na hostování. Sigma je favoritem tohoto duelu, nejen vzhledem k prvoligové příslušnosti, ale především proto, že svoji společnou přípravu začala dříve než náš tým. Synot liga začíná narozdíl od Fotbalové národní ligy již 13. února.

Zápas se Sigmou pro nás bude první testem v přípravě. „Hráči jsou rozděleni na tři skupiny. Jedna odehraje úvodní poločas, druhá druhý a třetí skupina bude mít na programu individuální trénink a k utkání s námi neodcestuje,“ naznačil před zápasem trenér Radim Kučera.

„Počítáme s tím, že nás čeká těžký soupeř. A je to jedině dobře. Den před zápasem máme tréninkově velice náročný, ale zase to zapadá do toho, co jsem řekl, jsme na začátku přípravy, začínáme druhý týden. Zase zápasovou zátěž chceme rozložit na dvacet hráčů, aby každý odehrál poločas a také ukázal, že tu kvalitu má, prokázal ji v utkání,“ uvedl pro oficiální stránky sigmafotbal.cz kouč soupeře Václav Jílek. Ten bude postrádat Canu a Ordoše.

SOUPEŘI V ZÁKLADNÍ SKUPINĚ TIPSPORT LIGY
Sigma Olomouc byla ještě v minulé sezóně naším soupeřem ve Fotbalové národní lize, slavila však postup a po roce okamžitý návrat do Synot ligy. Ještě na začátku podzimu vedl Hanáky kouč, který ji dovedl k postupu - Leoš Kalvoda. Kouč, který slavil se Znojmem historické úspěchy, byl však v průběhu podzimu odvolán. Nahradil ho Václav Jílek, Sigma se však nachází na sestupových pozicích. Před startem jara je patnáctá se stejným počtem bodů. (13. LEDNA 11:00 - Olomouc)
Baník Ostrava prožívá zatím velice chmurnou sezónu, nejen po sportovní stránce. Na podzim nasbíral v Synot lize pouhé čtyři body! Fanoušci však věří, že bude lépe. Klub změnil v nedávných dnech majitele a A-týmu se ujal zkušený trenér Vlastimil Petržela, který si v novém působišti rozhodně nebere servítky. V prvním utkání Tipsport ligy Baník podlehl Sigmě 1:2, přičemž výrazně lépe si vedla jedenáctka mladíků v první půli. (16. LEDNA 11:00 - Olomouc)
MFK Frýdek-Místek známe z aktuální sezóny velmi dobře. Máme za sebou podzimní vzájemný duel, ve kterém jsme zvítězili 2:0. Frýdek si stejně jako Baník zrovna nevýská. Lipina získala ze čtrnácti zápasů dvanáct bodů a na jaře bude hrát o záchranu. Má však bonus v podobě jednoho utkání k dobru oproti ostatním soupeřům. (20. LEDNA 11:00 - Olomouc)
 
 
 
 
Zápasový servis
fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies