FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zápas z naší strany nebyl špatný, byli jsme Sigmě dobrým soupeřem, říká trenér Kučera

Zápas z naší strany nebyl špatný, byli jsme Sigmě dobrým soupeřem, říká trenér Kučera Z n o j m o - První hodnocení utkání čekalo na trenéra Radima Kučeru v novém roce. Znojemský kouč v rozhovoru rozebíral první utkání zimní přípravy, které jsme hráli v rámci Tipsport ligy proti Sigmě Olomouc. Těžkému a kvalitnímu soupeři jsme podlehli 2:4. Náš lodivod konstatoval, že jsme byli Sigmě vyrovnaným soupeřem, utkání mu ale pochopitelně v úvodu přípravy ukázalo na čem zapracovat, a také poprvé ve hře ukázalo nové hráče na zkoušku.

 
 
 

Trenére, máme za sebou první utkání v Tipsport lize a zároveň také první duel v zimní přípravě. Jak se vám zamlouval výkon?
První zápas, těžký zápas, ale Sigma je také v náročné fázi přípravy. Apeloval jsem na kluky, aby hráli v maximálním tempu, což dodrželi. Sigmě jsme byli dobrým soupeřem, udělali jsme však některé individuální chyby, které možná pramenily z nekoncentrace a únavy a soupeř toho využil. Olomouc vyhrála zaslouženě, měla více šancí. Ale i my měli dobré možnosti, které jsme však neproměnili.

V našem úvodním utkání zimní přípravy jsme podlehli domácí Sigmě Olomouc 2:4. Oba poločasy skončily svorným výsledkem 1:2. Naše góly vstřelili Jevgenij Serenkov a Jindra Stehlík.

Zveřejnil(a) 1.SC Znojmo FK dne 13. leden 2016

Hrálo nějakou roli to, že Sigma začala společnou přípravu o týden dříve než my?
To bych ani neřekl. Sigma začínala tuším čtvrtého ledna, takže sice trénovala společně o týden dříve, ale naši hráči měli individuální trénink. Možná hrálo větší roli to, že Sigma v utkání neměla prakticky nikoho na zkoušku. Všichni hráči se znají. My jsme naopak vyzkoušeli několik hráčů, který přišli na zkoušku. Měli jsme tam větší mix, což je vždy složitější, buď to sedne nebo nesedne.

Tým byl rozdělen na dvě jedenáctka, která z nich se vím líbili více. Ta v prvním poločase nebo ve druhém?
Těžko posoudit. Možná druhý poločas byl kvalitnější do ofenzivy, kdy jsme měli více šancí. Obě jedenáctky splnily, co jsem po nich chtěl. Samozřejmě to jde udělat i lépe. Výsledku ale nepřikládám nějakou váhu, i když pochopitelně bych byl raději, kdybychom vyhráli mi 4:2. Víme, na čem pracovat. Hráči se mi ukázali v nějakém světle, budeme pokračovat a snad další zápas zvládneme lépe.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies