FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Leden zakončíme na Slovensku, v přípravě vyzveme nováčka první ligy Skalicu

Leden zakončíme na Slovensku, v přípravě vyzveme nováčka první ligy Skalicu Z n o j m o - Po delší zápasové pauze náš tým čeká opět další přípravný zápas, tentokrát vyjede modrobílá družina do slovenské Skalice. Ta je nováčkem nejvyšší slovenské fotbalové soutěže a půjde tak jistě o zajímavou konfrontaci. Utkání je naplánováno na sobotu 12:00 v areálu stadionu MFK Skalica.

 
 
 

Skalica byla donedávna známá především hokejem. Nyní o sobě dávat vědět i fotbal. MFK udělal za poslední roky ohromný výkonností vzestup. Od roku 2012 se ze čtvrté ligy dostal až do té nejvyšší, kde si ale zatím vybírá nováčkovskou daň. Po podzimní části je na poslední pozici a na jaře ho tak čeká těžký boj.


PŘÍPRAVNÝ ZÁPAS
Sobota
30. ledna
12:00 hod.
On-line Twitter

MFK SKALICA

1.SC ZNOJMO FK

STADION MFK SKALICA - UMT

V kádru Skalice najdeme několik zajímavých tváří, fotbaloví fanoušci si jistě pamatují útočníka Ivana Lietavu z působení v Dukle Praha, Sigmě Olomouc a Bohemians Praha 1905. A to navíc MFK v zimní přestávce intenzivně posiluje, například o ex-slavistického obránce Martina Dobrotku. V minulém přípravném utkání se i s posilami Záhorákům vedlo, porazili vedoucí tým slovenské druhé ligy Borčice vysoko 6:0 (viz. video).

Prinášame Vám krátky video zostrih z prípravného zápasu s Borčicami.

Zveřejnil(a) www.mfkskalica.sk dne 29. leden 2016

Náš tým odehrál poslední přípravný zápas minulý týden ve středu proti Frýdku-Místku, kterým zakončil Tipsport ligu. Do Skalice s týmem určitě neodcestuje záložník Šimon Šumbera, jež lečí chřipku a také Jevgenij Serenkov, který je zraněný. Alespoň na pár minut by se ale měl po operaci ramene na trávníku objevit kapitán Tomáš Cihlář.

Znojemský trenér Radim Kučera bude i v tomto utkání testovat pravého obránce Alexeje Cheredu, který je zde na zkoušku. „Vypadá zajímavě, ale na postu, kde hrává, nás bota netlačí. Vyzkouším si ho ještě na jiném postu a rozhodneme se,“ nastiňuje kouč. Utkání se odehraje na hřišti s umělou trávou, které se nachází hned vedle hlavního stadionu MFK Skalica.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies