FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jedním z důležitých faktorů bude i bojovnost, říká před Třincem trenér Kučera

Jedním z důležitých faktorů bude i bojovnost, říká před Třincem trenér Kučera Z n o j m o - Po úspěšném domácí vstupu do jarní části Fotbalové národní ligy čeká na svěřence trenéra Radima Kučery první test na hřišti soupeře. Sice jsme se na něj načekali kvůli odloženému původnímu sobotnímu termínu načekali a měli tak více jak čtrnáct dní pauzu, ale v úterý už půjdeme do boje. Znojemský kouč neočekává takovou gólovou přestřelku jako na podzim, kdy jsme zvítězili 5:2, naopak, hodně tuhý boj.

 
 
 

Určitě si pamatujete na podzimní utkání s Třincem, ve kterém padlo sedm gólů a zvítězili jsme 5:2. Asi se nedá v úterý čekat tak divoké utkání?
Myslím si, že taková přestřelka to nebude. Počítám, že tento zápas bude úplně jiný a může rozhodnout jeden gól. Uvidíme, jaký bude terén. Jedním z důležitých faktorů bude i bojovnost.


18. k. FNL
Úterý
22. března
15:00 hod.
On-line Twitter

FK FOTBAL TŘINEC

1.SC ZNOJMO FK

Stadion Rudolfa Labaje

Bude hrát nějakou roli fakt, že Třinci se do minulého utkání s Vyšehradem (výhra pozn. red.) nedařilo, byť doma prohrál pouze dvakrát?
Na tuhle statistiku jsem se nedíval. Tyto statistiky jsou zavádějící. Někdy je to na přítěž, někdy se zase proti některému soupeři lépe hraje. Každopádně, víme o co hrajeme. Třinec hraje o záchranu, doma je nepříjemný. Potřebuje body jako sůl, my také, věřím, že utkání zvládneme jako na podzim. Mohlo by se nám ale vymstít, kdybychom museli zápas znovu otáčet. V třineckém domácím prostředí by to bylo hodně těžké.

Určitě jste u našeho sobotního soupeře sledoval zimní změny v kádru...
Třinec vhodně doplnil, z Liberce například přišli Janošík a Douglas. Kariéru sice ukončil Benjamin Vomáčka, mužstvo má Třinec ale stále kvalitní, na hrotu operuje nepříjemný Dědić, disponuje zkušeným Malcharkem. Nejde vypíchnout jedno jméno, Třinec sází na týmovost. Očekávám tuhý boj. Jak jsem zmiňoval, musíme si dávat pozor hlavně na to, abychom se domácím vyrovnali v bojovnosti. Domácí budou chtít za každou cenu zvítězit.

Po utkání s Ústí jste zmínil, že některé hráče trápí zranění. Jak je tedy na tom aktuálně tým zdravotně?
Trápí nás marodka, ale ta trápí všechna mužstva. Uvidíme, jak se s tím vypořádáme, a jak se hráči dají do kupy. Doufám, že tam pojedeme v nejsilnějším složení, ale uvidíme, co umožní zdravotní stav hráčů.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies