FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorost se chystá na první jarní mistrák, v sobotu přivítá na ČAFCE Vítkovice

Starší dorost se chystá na první jarní mistrák, v sobotu přivítá na ČAFCE Vítkovice Z n o j m o - Dlouhé čekání je u konce, do jarní části Moravskoslezské dorostenecké ligy vstoupí svěřenci trenéra Luďka Zlámala. A hned ve velice zajímavé bitvě s čtvrtými Vítkovicemi. Ty přivítáme v domácím prostředí stadionu ČAFKA. Výkop je naplánován na sobotu 11:00 a my pevně věříme, že naši kluci navážou na povedené výsledky ze zimní přípravy.

 
 
 

Náš starší dorostenci v sobotu načnou v domácím prostředí jarní část Moravskoslezské dorostenecké ligy. Na ČAFCE vyzvou po povedené zimní přípravě čtvrté Vítkovice. My jsme po podzimu v tabulce šestí a na sobotního soupeře ztrácíme tři body. Svěřenci trenéra Luďka Zlámala se také budou snažit potvrdit domácí formu z podzimu, kdy jsme ani jednou neprohráli, stejně jako náš A-tým.

Trenér Luděk Zlámal: Budu chtít po klucích, aby pokračovali v nastaveném trendu z přípravy

V sobotu čeká naši devatenáctku první jarní utkání proti Vítkovicím. Vrátím se ale ještě k uplynulé přípravě, ve které jsme neprohráli ani jedno utkání. Jak ji hodnotíte, byla povedená?
Příprava proběhla dobře, nemohu říct ani špatně, ani výborně, zkrátka dobře. Výsledkově samozřejmě také. I když jsme hráli všechny zápasy proti mužům, tak si myslím, že klukům to mohl jen pomoci. Dvakrát jsme hráli proti týmům z Krajského přeboru, takže nějakou úroveň přípravné zápasy určitě měly a splnily svůj účel. Teď však přijdou mistrovská utkání, přírodní tráva, úplně jiný styl hry soupeřů, protože budeme hrát proti stejným ročníkům. Samozřejmě ten fotbal je jiný.

Zmínil jste přechod na přírodní trávu, což bývá někdy obtížnější. Přesto čítám, že kvitujete vy i kluci, že se bude hrát na přírodní trávě na ČAFCE?
Jasně, už jen kvůli pocitu, protože kluci mají za tři měsíce umělky plné zuby. Myslím si, že to pro ně nebude problém a nehraje to žádnou roli. Musí si na to zvyknout, bude to možná otázka patnácti, dvaceti minut v první půli, ale určitě to není žádný problém.

Úvodní jarní utkání bývá většinou oťukávání. Jakou roli bude hrát domácí prostředí, bude to pro nás výhoda?
Nevím, jestli to bude výhoda. Ale budu chtít po klucích, abych pokračovali v nastaveném trendu z přípravy, proto se také příprava dělá. Máme zažité rozestavení, herní věci jak útočné, tak obranné. Takže, ať v tom pokračují dále a nedívají se na soupeře, ale na svoji hru.


16.k. MSDL
Sobota
19. Března
11:00
Facebook Twitter

1.SC ZNOJMO

MFK VÍTKOVICE

STADION ČAFKA
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies