FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kluci mi pomohli, chválil spoluhráče po nule a výhře s Vítkovicemi brankář Pepa Šurkala

Kluci mi pomohli, chválil spoluhráče po nule a výhře  s Vítkovicemi brankář Pepa Šurkala Z n o j m o - O podstatnou část podzimu přišel, do brány se však vrátil v prvním mistrovském utkání po zranění ve velké stylu. Brankář Pepa Šurkala si připsal proti Vítkovicím několik klíčových zákroků a pomohl našemu staršímu dorostu k výhře 3:0. O své čistém kontu však v rozhovoru příliš nemluvil, ocenil naopak dobrý týmový výkon svých spoluhráčů, který vedl k důležitým třem bodům.

 
 
 

Začít jaro výhrou a vychytaným čistým kontem, to je příjemná záležitost?
Je to příjemné. (s úsměvem) Zvládli jsme skvěle první půli, což nám dalo dobrý základ pro zbytek utkání. Druhý poločas už nebyl tolik povedený, bylo to na krev.

První poločas se povedl na jedničku, jak zmiňuješ, v tom druhém nás ale Vítkovice hodně trápily...
Vítkovice do toho ve druhém poločasu hodně šláply, ztratili jsme pohyb a bylo to ve druhé půli těžké.

Výsledek 3:0 sice vypadá jednoznačně, ale ty jsi měl v utkání několik důležitých zákroků. Byl nejtěžší ten, kdy jsi v první půli reflexivně zasáhl proti hlavičce z rohového kopu?
To mě vyloženě trefilo. (s úsměvem) Myslím, že nejtěžší zákroky jsem měl v druhé půli. Zvlášť zákrok, kdy jsem střelu vykopával nohou. Pak přišla ještě dorážka, ale to bych měl chytat.

Měl jsi tam i jeden výlet mimo velké vápno, který skončil skluzem a žlutou kartou pro tebe...
Už jsme byl rozběhnutý, nemohl jsem zastavit, věřil jsem, že trefím míč. Bohužel to tak ale nedopadlo. Zaplaťpánbůh z toho nic nebylo. Zvládli jsme to (s úsměvem)

Nejen dobré zákroky, ale v utkání tě zdobila i dobrá hra nohou a rozehrávka. Chce po tobě trenér, aby jsi byl konstruktivní?
Chce, v dnešním fotbale se to i od gólmanů očekává. Ale byl tam hlavně super výkon od kluků, hodně mi pomohli. Celá obrana po útok hrála skvěle. Pokud budeme hrát v dalších zápasech stejně jako první poločas proti Vítkovicím, tak máme šanci umístit se na bedně, což všichni chceme.

Ty ji přišel o podstatnou část podzimu kvůli zranění. Tohle byl pro tebe po dlouhé době první mistrovský zápas...
Pár měsíců jsem byl mimo hru. Jsem rád, že jsem se do toho opět dostal a zvládl zimní přípravu, která mi pomohla. Musím zaklepat, všechno je v pořádku. A jak už jsem zmiňoval, hodně mi pomáhají kluci na hřišti.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies