FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Každé kolo musíme potvrzovat svoji pozici, ví před Pardubicemi Radek Mezlík

Každé kolo musíme potvrzovat svoji pozici, ví před Pardubicemi Radek Mezlík Z n o j m o - Zkušený stoper Radek Mezlík má za sebou úspěšně zvládnutý duel z předchozího víkendu. Nyní už na něj a modrobílou partu čeká další důležitá bitva v boji o postup do 1. ligy. Na domácím hřišti přivítáme Pardubice a Mezla kvituje, že to bude po televizním termínu opět v tradiční pátek. Zároveň však ví, že Znojmo nečeká nic jednoduchého.

 
 
 

Už o tom byla řeč i s trenérem, Pardubice jsou doma velice silné, jak se ale dle tebe budou profilovat na našem hřišti?
Těžko říct, mají založenou hru na celkem silné kombinaci. Uvidíme, na co nás trenér nachystá. Na nás se teď ale každý tým chystá v tom smyslu, že každý bod s lídrem tabulky je dobrý. Pro nás je to zavazující, jelikož potřebujeme potvrzovat svoji pozici. Čekám celkem atraktivní podívanou.


23.k FNL
Pátek
15. Dubna
18:00
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO FK

FK PARDUBICE

STADION HORNÍ PARK

V úvodu jara nebyla v naší hře taková lehkost jako na podzim, dá se říct, že se po dvou výhrách pohoda do naší hry opět vrátila?
Hlavě se určitě trochu ulevilo, že se nám povedlo udělat dva dobré výsledky v řadě. Utkání v Olomouci nám navíc vyšlo jak takticky, tak herně. Uvidíme, jestli se nám to povede převést i do utkání s Pardubicemi. Když zvládneme ještě následující utkání ve Varnsdorfu, tak bychom mohli mít celkem slušnou pozici do závěrečných bojů.

Nejsme tým, který sbírá tolik čistých kont, potěšilo tě v tomto ohledu utkání v Olomouci i například vzhledem k Pardubicím?
Samozřejmě čisté konto těší, ale zase tolik to nevnímám. Důležitý je především výsledek zápasu. Vždy se počítá to, jestli dáme o gól více než soupeř, to je hlavní.

Se Sokolovem v sobotu ve 13:30, se Sigmou B v neděli v 10:15. Těšíš se opět na tradiční páteční večer?
Dá se říct, že jsme zase najeli na svůj rytmus, vyhovuje nám to. Určitě to vítám jako pozitivní změny zpět k našemu tradičnímu pátku.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies