FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorost čeká velká výzva, do Znojma přijede druhý Frýdek-Místek

Starší dorost čeká velká výzva, do Znojma přijede druhý Frýdek-Místek Z n o j m o - Starší dorostenci hájí v tabulce páté místo a rádi by se pochopitelně posunuli o nějakou tu pozici výše. Zálusk si dělají především na třetí místo. V pátek je ale prověří těžký kalibr. Na ČAFKU dorazí donedávna ještě první Frýdek-Místek. Utkání startuje v pátek 14:00.

 
 
 

Svěřenci trenéra Luďka Zlámala v minulém utkání potvrdili roli favorita a přehráli poslední Vyškov výsledkem 4:1. V posledním domácím zápase však přišli o dlouho domácí neporazitelnost, když v dramatické bitvě podlehli aktuálně prvnímu Hlučínu. V pátek bychom chtěli pochopitelně nastartovat novou sérii. Proti nám však bude stát druhý tým tabulky z Frýdku-Místku. Lipina byla donedávna lídrem tabulky, ovšem momentálně se pere o výsostné postavení s Hlučínem.


20.k MSDL
Pátek
15. Dubna
14:00
Facebook Twitter

1.SC ZNOJMO FK

FRÝDEK-MÍSTEK

STADION ČAFKA

Proti Frýdku se budeme muset bohužel obejít bez kapitána Jardy Fukala, který si ve Vyškově poranil koleno. V tabulce se nacházíme na páté pozici s pětadvaceti body. Na třetí místo ztrácíme pouhé tři body, na vedoucí pozici už však propastných dvanáct bodů.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies