FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Posunout se opět o trochu blíže k cíli, v pátek přivítáme sedmé Pardubice

Posunout se opět o trochu blíže k cíli, v pátek přivítáme sedmé Pardubice Z n o j m o - Po sobotním televizním utkání se Sokolovem se opět vracíme k tradičnímu pátečnímu termínu. V pátek od 18:00 přivítáme na Městském stadionu v Horním parku sedmé Pardubice. Nemusíme samozřejmě připomínat, že půjde o další důležité body v boji o postup do 1. ligy. Momentálně jsme sice na prvním místě, ale za zády máme Karvinou a Hradec Králové.

 
 
 

Pardubice jsou aktuálně na sedmém místě tabulky se ziskem 26 bodů a rozhodně mohou pomýšlet i na vyšší postavení. Vždyť na šesté Táborsko mají ztrátu pouhého bodu a zápas k dobru. Na jaře však zatím na první plný bodový přísun čekají (3 remízy, 1 prohra). Východočeši těží především z domácího prostředí, kde doposud ještě neprohráli, zdolali zde například i Karvinou, což se v domácím prostředí nepovedlo ani nám. A připsali si i skalp Sparty v rámci MOL Cupu! Venku už není bilance zdaleka tak dobrá, ovšem i tak ale dokáží Pardubice své soupeře potrápit.


23.k FNL
Pátek
15. Dubna
18:00
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO FK

FK PARDUBICE

STADION HORNÍ PARK

Jak už zmínil i náš trenér Radim Kučera, klíčovou osobou v kádru Pardubic je kapitán Jan Jeřábek, který hraje ve hře našeho pátečního soupeře opravdu prim. Východočeši se vyznačují kombinační hrou a řadou šikovných hráčů. Obejít se však musí bez levého ofenzivního záložníka Adama Fouska. Svěřencům trenérského dua Míchal, Krejčí navíc čeká náročný týden. V pátek ve Znojmě, v úterý domácí derby s Hradce Králové a v sobotu ve Frýdku-Místku.

Na podzim jsme ve vzájemném utkání v Pardubicích remizovali 1:1, přičemž jsme dlouho dobu tahali za kratší provaz. Až v samotném závěru utkání vyrovnal chytrým obloučkem Radim Nepožitek.

Hlasy před zápasem

RADIM KUČERA (TRENÉR ZNOJMA): Myslím si, že Pardubice jsou kvalitní tým, který se snaží hrát kombinační fotbal. Opírají se o hru Jeřábka, který je jejich klíčovým hráčem. Svoji kvalitu prokazuje v každém zápase. Ale myslím si, že komplexních hráčů máme více my. Budeme chtít potvrdit roli favorita a v domácím prostředí svoji sílu. Každopádně to ovšem nebude nic jednoduchého, ale věřím, že to zvládneme.

JAN JEŘÁBEK (KAPITÁN PARDUBIC): Snažíme se pozitivně hecovat, abychom začali nějakou šňůru výher. Musíme ji nastartovat už teď v pátek ve Znojmě, bude záležet na bojovnosti a vůli. Momentálně nám to fotbalově moc nejde, takže půjde o to, abychom zápas konečně urvali.(zdroj: Pavel Ryšavý/Deník)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies