FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka měla v Jihlavě utkání dobře rozehráno, nakonec se však vrací bez bodu

Juniorka měla v Jihlavě utkání dobře rozehráno, nakonec se však vrací bez bodu J i h l a v a - Dobře rozehrané utkání měli v Jihlavě svěřenci trenéra Romana Vojvodíka. V 15. minutě nás poslal do vedení krásnou trefou Kubilay Yilmaz. Těsné vedení jsme úspěšně strážili v podstatě po celé utkání. V 77. minutě však srovnal Jungr a z pokutového kopu dokonal obrat domácích Demeter.

 
 
28.kolo, neděle 17.4.2016
FC Vysočina Jihlava - 1.SC Znojmo FK  2:1  (0:1)
Branky: 15. Yilmaz - 77. Jungr, 84. Rychetník (pen.)
ŽK: Kriegsmann, Kryštůfek, Fiala, Vitásek - Odehnal, Yilmaz
Rozhodčí: Antoníček - Caletka, Horák
FC Vysočina Jihlava: Veselý – Bělíček, Bogner, Garcic, Kolarik, Odehnal (c), Pelán (61. Z. Hříbek), Stehlík, Svozil, Vavřík, Yilmaz (80. Tofl)
1.SC Znojmo FK: Kolář – Demeter, Duba (88. Beseda), Fiala (80. Vitásek), Jungr, Kriegsmann, Kryštůfek, Maruš (68. Pěnkava), Mišun (61. Mlakič), Rychetník, Sery

Komentář k zápasu

Do Jihlavy jsme vyjeli bez zraněného kapitána Romana Nehyby, ale v bráně se například objevil Vlasta Veselý, který si již odpykal tří zápasový distanc z Fotbalové národní ligy. A v sedmé minutě se hned musel činit proti nebezpečné hlavičce domácích po rohovém kopu. V patnácté minutě jsme to naopak byli my, kdo udeřili a bylo to po krásném momentu. Kubilay Yilmaz si srovnal míč a pak nádhernou technickou ranou poslal míč do šibenice a nás do vedení.

Gól nás pochopitelně povzbudil, ovšem do žádné větší šance už jsme se v první půli nepropracovali. Domácí se snažili o vyrovnání, ovšem ani oni se do najaké velké možnosti nepropracovali. Do kabin jsme tak šli za velice nadějného stavu.

V úvodu druhé půle jsme využívali svého vedení a pouštěli se do nebezpečných brejků. Brankář Kolář musel proti našim výpadům nejednou zasahovat. Jihlavští o sobě dali poprvé výrazněji vědět až v 73. minutě, kdy Sery orazítkoval břevno naší brány. V 77. minutě už se domácím ale bohužel povedlo srovnat. Postaral se o to střelou na bližší tyč Marek Jungr. Právě tento hráč byl hlavním jménem na znojemské listině posil v zimní přestávce, bohužel to však nevyšlo.

Jihlava se dočkala i obratu a bylo to řekněme po trochu zbytečné penaltě. Tu následně s přehledem proměnil Patrik Demeter a zařídil pro Vysočinu tři body.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies