FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V sobotu v Mikulově proti slovenskému Šamorínu

V sobotu v Mikulově proti slovenskému Šamorínu Z n o j m o - Před odjezdem na soustředění v Luhačovicích nás v sobotu čeká přípravné utkání v Mikulově. Střetneme se zde s druholigovým slovenským klubem FC ŠTK 1914 Šamorín. Bude to zajímavé měření sil, v Šamoríně totiž působí řada brazilských fotbalistů, soupeř navíc v přípravě prokazuje velice dobrou formu.

 
 
 

Šamorín je v této sezóně slovenským druholigovým nováčkem a po podzimu se nachází na pátém místě tabulky. Velmi zajímavou informací je, že klub úzce spolupracuje se slavným brazilským klub FC Fluminense. Není tedy divu, že v kádru Šamorína najdeme hned několik Brazilců. Čerstvou posilou se stal například jednadvacetiletý Marlon Freitas, který hned při své premiéře vstřelil gól Sigmě Olomouc. Další zajímavostí je, že tým vede finský trenér Mika Lönnström a může být zatím spokojený. Šamorín má v přípravě skvělou formu. Ze čtyř utkání všechny vyhrál. Postupně porazil Gabčíkovo, Mosonmagyarováru, Gyor a zmíněnou Sigmu Olomouc.


PŘÍPRAVA
Sobota
11. února
12:00 hod.
Facebook Twitter

FC ŠTK 1914 ŠAMORÍN

1.SC ZNOJMO FK

Mikulov

My jsme svého prvního vítězství v přípravě dosáhli v pondělí, kdy jsme porazili na polské půdě Piast Gliwice a výrazně si vylepšili pohodu v zimní přípravě. Navázat na dobrý výkon proti polskému vicemistrovi bychom pochopitelně chtěl i v sobotu proti Šamorínu. K dispozici budou trenéru Kučerovi uzdravení David Štrombach s Martinem Štěpanovským a také Radek Mezlík. K utkání naopak neodcestuje Tomáš Cihlář, Stijepo Njire, Jakub Konvalina, Patrik Bogner, Oleksiy Chereda, Petr Kirschner a Patrik Bogner. Všichni zmínění budou mít individuální tréninkový program. Pepa Rapouch s Radoslavem Novákem pak odehrají zápas za U19 v Jihlavě.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies