FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kapitán a pokladník fotbalistů Tomáš Cihlář: Kasa úplně plná není

Kapitán a pokladník fotbalistů Tomáš Cihlář: Kasa úplně plná není Z n o j m o - Znojemský týdne tradičně ve svém aktuálním vydání nabídl i rozhovor s jedním z našich fotbalistů. Tentokrát to byl rovnou kapitán a zároveň pokladník Tomáš Cihlář. Cihla v rozhovoru hodnotil nejen uplynulé soustředění v Luhačovicích, ale také stav týmové kasy, kterou má pod palcem.

 
 
 

Na úvod se zeptám, vše zdravotně v pořádku, vše drží, nic nechybí?
Zatím všechno drží až na obraženou patu, kde jdu přes bolest, ale dá se to snést. V pohodě.

Vy, i někteří další hráči, používáte do kopaček takovou pomůcku, o co přesně jde, a jak moc to pomáhá?
Jde o gelové podpatěnky. Pomáhá to, ale záleží na povrchu. Když je umělka hodně měkká, tak je to super. Noze to odlehčí. Ale jak je umělka tvrdá, tak to zase taková pomoc není.

V uplynulém týdnu jste absolvovali soustředění v Luhačovicích. Kam byste je zařadil vzhledem k těm, kterými jste již prošel?
Teď bych ho zařadil tak, že jsem jej po dlouhé době absolvoval. (smích) Dobré soustředění, nemůžeme si na nic stěžovat. Vše probíhalo na hřišti s míčem, nacvičovali jsme nějaké vzorce a systémy směrem k mistrovským utkáním. Odehráli jsme v rámci soustředění i přípravný zápas proti Zlínu B, který splnil svůj účel. Stmelili jsme ještě víc i tak dobře fungující partu, není to takové to, že přijdeš do kabiny, odtrénuješ a jdeš zase domů. Byla to změna.

Co servis, jídlo, atd.?
Nemůžeme si stěžovat, servis byl výborný, jídlo dobré, ovoce, svačinky. Vše v pořádku.

Jste nejen kapitán týmu, ale máte pod palcem i kasu. Jste po přípravě v tomto ohledu spokojený nebo to mohlo být lepší?
Jelikož moc nových hráčů nepřišlo, kasa úplně plná není. Ale vždy se to nějak udělá a dá se to na něčem vybrat. (smích)

CELÝ ROZHOVOR SI MŮŽETE PŘEČÍST V AKTUÁLNÍM VYDÁNÍ ZNOJEMSKÉHO TÝDNE

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies