FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Skalica uštědřila v přípravě staršímu dorostu tvrdý direkt

Skalica uštědřila v přípravě staršímu dorostu tvrdý direkt Z n o j m o - V neděli odcestoval náš starší dorost k dalšímu přípravnému utkání do Skalice. Povzbuzeni předchozími dobrými výkony si dělali zálusk na další dobrý výsledek. Utkání však probíhalo v úplně jiném scénáři. Osudnou se stala našim mladíkům šestiminutovka v první půli, kdy třikrát inkasovali. Z této ráno už se nedokázali vzpamatovat a nakonec obdrželi od slovenského soupeře tvrdý direkt.

 
 
 

Branka Znojma: 26. Křivánek

Sestava Znojma: Šnepfenberg - Malár, Pacula, Rapouch, Bartok - Koch (60. Ševčík), Křivánek (45. Garčic), Moravec, Švejkar - Novák, Martinek (45. V. Švarc)

Trenér Znojma Luděk Zlámal: Utkání bylo do 30. minuty z naší strany hrané po slušné linii, ovšem pak nastala v naší defenzivě šestiminutovka temna a soupeř nás třemi údery srazil na kolena. V úvodu druhé půle přidal další dva direkty a mi byli zralí v boxerské terminologii na ručník. Soupeř dohrával ve velké pohodě a náš kalich hořkosti se zdál být bezedný.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies