FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mužstvo už je natěšené, pozoruje trenér Kučera před startem jara v Opavě

Mužstvo už je natěšené, pozoruje trenér Kučera před startem jara v Opavě Z n o j m o - Už se to blíží! Pondělní televizní utkání v Opavě je takřka za dveřmi a i trenér Radim Kučera vnímá, že jeho svěřenci jsou na start jara natěšení. Znojemský kouč, který zanechal v Opavě hráčskou i trenérskou stopu, věří, že tým je schopný soupeři s postupovými ambicemi konkurovat. Jestli, to však bude na hřišti i se zimními posilami, zatím ještě není rozhodnutý.

 
 
 

Trenére, hned v úvodu jara na půdu Opavy, což je velmi těžký los. Přesto, vyhovuje vám, že začínáme jaro právě zde?
Vyhovuje. Doufám, že se první zápas bude hrát. Počasí je natolik kvalitní, že je to možné, i Opava hrála generálku na hlavním hřišti. Los beru tak, jak je. Možná by bylo horší, kdybychom měli deset bodů a jeli v této pozici do Opavy. Takhle máme 25 bodů a můžeme se s Opavou poměřit. Soupeř má momentálně o šest bodů více. Budeme se snažit mu dobře konkurovat. Věřím, že na začátek jsme výborně nachystaní, mužstvo se na něj těší a jdeme do toho s tím, že chceme vyhrát.


17. k. FNL (ČT Sport)
Pondělí
6. března
16:00 hod.
On-line Twitter

SFC OPAVA

1.SC ZNOJMO FK

Městský stadion

Když počítám i poslední dva podzimní zápasy, potřetí v řadě se objevíme v přímém přenosu ČT Sport...
Zrovna u tohoto zápasu jsem tušil, že tomu tak bude. Díval jsem se na rozlosování zmíněného kola a směřovalo to k tomu. Opava v domácím prostředí, s ambicí na postup, pro televizi je to zajímavý duel. My jsme televizní oblíbenci možná v tom, že v našich utkáních padá hodně gólů. Sledovanost je zřejmě zajímavá, tak proto si nás asi vybírají. (s úsměvem)

Z trenérského hlediska určitě lepší než na podzim televizní středy?
Z trenérského hlediska je to daleko lepší. Nemusíme si přehazovat další zápas, nemusíme si nic posouvat. Pro reklamu a propagaci klubu je určitě výhodné, že se představíme v televizi. Určitě je pondělí lepší než středa, kdy to nabourá tréninkový harmonogram daleko více.

Pošetilá otázka. Představí se v Opavě zimní posily?
Posily se prezentovaly v přípravě velice dobře, ale rozhodně nemají nic jistého. Uvidím, zda proti Opavě nastoupí. Mám ještě nějaké otazníky.

Tým trénuje celý týden na přírodní trávě. To je hodně podstatná věc...
Jsem rád, že máme možnost celý týden trénovat na přírodní trávě, což dá tréninku i týmové pohodě po umělkách jiný nádech. Šlo to vidět i v generálce proti Velkému Meziříčí, kdy jsme podali dobrý výkon. Mohlo to být ale ještě lepší, kdybychom se nervali s kvalitou v koncovce, kdy jsme měli hodně stoprocentních šancí, které jsme nedali. Po umělce je to vždy ošemetné, jiný odskok, pohyb. Jiná souhra dlouhých, krátkých míčů.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies