FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorost nabírá před startem jara formu, proti Rakvicím si zastřílel

Starší dorost nabírá před startem jara formu, proti Rakvicím si zastřílel Z n o j m o - Čím více se blíží start jarní části Moravskoslezské dorostenecké ligy, tím více se zvedá forma našeho staršího dorostu. Svědčí o tom i vysoká sobotní výhra nad A-týmem Rakvic. Soupeř se sice dostal už v sedmé minutě do vedení a v první půli ještě držel s naším týmem výsledkový krok, v druhém dějství ale přišla znojemská ofenzivní smršť. Ta znamenala první výhru U19 v zimní přípravě.

 
 
 

Rakvice A-tým - 1.SC Znojmo U19 2:7

Branky Znojma: 9. Křivánek, 20. Švejkar, 58. Martinek, 76. a 85. Novák, 81. a 89. Ševčík

Sestava Znojma: Koukal - Koch, Malár, Pacula, Bartok - Křivánek (65. Ševčík) - V. Švarc (60. Garčic), Moravec, Švejkar - Martinek, Švejda (46. Novák)

Trenér Znojma Luděk Zlámal: Za silného větru jsme se snažili udržet míč na zemi a hrát kombinačně, což se nám celkem dařilo. Je dobře, že jsme konečně v přípravě vyhráli a s chutí si zastříleli. Potěšili mě výkony hráčů, kterým se doposud herně tolik nedařilo.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies