FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První jarní domácí utkání je tu! Soupeřem budou ambiciózní České Budějovice

První jarní domácí utkání je tu! Soupeřem budou ambiciózní České Budějovice Z n o j m o - Venkovní jarní premiéru v roce 2017 máme úspěšně za sebou, nyní nás čeká premiéra před domácím publikem. Přivítáme celek, který má stejně jako Opava postupové ambice - České Budějovice. Těm však vstup do druhé části sezóny nevyšel, což budou chtít ve Znojmě napravit. My naopak toužíme stáhnout ztrátu na našeho pátečního soupeře na pouhé dva body.

 
 
 

České Budějovice prožily povedený podzim, po němž mohly spřádat postupové plány. Vždyť na druhou postupovou pozici ztrácely pouhé dva body. Dynamo těžilo především z domácího prostředí, kde dokázalo vyhrát všech sedm utkání. O to větší přišlo zklamání, když hned v prvním jarním zápase podlehli Jihočeši před vlastními fanoušky 0:1 Varnsdorfu. Hned v úvodu tedy nastala komplikace v budějovických plánech. Nicméně jedno zaváhání rozhodně nezhatilo postupové šance momentálně čtvrtého týmu tabulky. Ztráta na druhý Baník je sice pětibodová, což ale není nedostižné číslo. Svěřenci trenéra Davida Horejše však musí zabrat a ve Znojmě uspět.


18.k. FNL
Pátek
10. března
19:00 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

ČESKÉ BUDĚJOVICE

STADION HORNÍ PARK

Dynamo bude spoléhat na své tradiční opory. V ofenzivní části je to takřka nepostradatelný Richard Kalod a také Ivo Táborský. V bráně pak zářil na podzim Zděnek Křížek, což předvedl i proti nám. Na svém kontě má osm čistých kont, což ho řádí na druhé místo v tabulce v této statistice. Nesmíme také opomenout zkušeného Jiřího Kladrubského, kterého si mohou fanoušci pamatovat z působení v pražské Spartě.

Budějovickou devízou by měla být především výborná defenziva. Pouze dvanáct inkasovaných gólů dělá v tomto ohledu z Jihočechů druhý nejlepší tým ligy. Kolonka vstřelených branek už sice není tak oslnivá, ale pokud Dynamo pustíte do šance, máte velký problém. Dokáže ji beze zbytku využít.

Na podzim jsme se sice prezentovali v Českých Budějovicích dobrým výkonem, ani to nám ale na výhru nestačilo. Domácím stačil k úspěchu jediný gól Kaduly, my naproti tomu naráželi na už jednou zmíněného brankáře Křížka.

Hlasy před zápasem

RADIM KUČERA (TRENÉR ZNOJMA): Budějovice jsou nepříjemné v tom, že mají dobrou defenzivu. Budou se podle mě snažit hrát z dobrého bloku a spoléhat v útoku na Kaloda s Táborským, popřípadě na rychlonohého Peška. Že by nějak změnily herní tvář, to si nemyslím, budou čekat na svoji šanci. My se budeme snažit hrát svoji hru. Prezentovali jsme se dobrým výkonem v Opavě, což nás doufám povzbudí. Zápas je otevřený, hrajeme v domácím prostředí se silným soupeřem. Budeme chtít potvrdit dobrý výsledek z venku, soupeře potrápit a zvítězit.

ONDŘEJ ŠOUREK (STOPER BUDĚJOVIC): Prohra s Varnsdorfem nás mrzí, ale na cílech pro zbytek sezony to nic nemění. Bylo by špatné po jednom zápase hned něco zásadně měnit. Žádný velký propadák to zase nebyl, tak snad to s námi nic neudělá. Všichni víme, že umíme hrát lépe. Určitě, není na co čekat. Ve Znojmě se porveme o vítězství! (zdroj: Pavel Kortus ml./dynamcb.cz)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies