FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ve druhé půli jsme se zvedli o sto procent, hodnotí remízu s Líšní trenér U19 Zlámal

Ve druhé půli jsme se zvedli o sto procent, hodnotí remízu s Líšní trenér U19 Zlámal Z n o j m o - Starší dorost v sobotu vstoupil do jarní části Moravskoslezské dorostenecké ligy bezbrankovou remízou s Líšní. Zatímco v prvním poločase se modrobílým barvám moc nedařilo, v druhé půli měly blízko gólu. Ve stejném duchu hodnotil utkání i trenér Luděk Zlámal. Ten výkon z první půle částečně přisoudil i nervozitě.

 
 
 

Trenére, jak hodnotíte remízový vstup do jara?
Na kluky možná dolehla důležitost prvního jarního utkání. První poločas nebyl po herní stránce to pravé ořechové. Soupeř měl v této části z brejků i dvě gólovky. Díky gólmanovi jsme neinkasovali. Hledali jsme se celý poločas, neměli jsme soupeře čím překvapit. Nicméně, ve druhé půli jsme se zvedli o sto procent. Byly tam dobré akce, Měli jsme tři velké možnosti. Vzhledem k první půli je ale dělba bodů asi spravedlivá.

Říkáte spravedlivá, není ale škoda, že tam alespoň jedna branka nepadla? V poslední čtvrt hodině jsme si vypracovali velký tlak...
Musíme ale hodnotit celých 90 minut, ne jen první poločas. A když utkání vezmu v globálu, tak remíza odpovídá průběhu. Škoda, že to neskončilo třeba 2:2, 3:3, aby to pro diváky bylo zajímavější.

Ve druhém poločase jsme také zahrávali velké množství standardek. Při takovém počtu, nemrzí, že alespoň jedna neskončila gólem?
Samozřejmě mrzí, myslím, že kopané byly fantasticky. Možná nám scházel trochu lepší výběr místa. Soupeř měl také kvalitního gólmana, který dost centrů posbíral a také kvalitní hlavičkáře. Navíc Líšeň neudělala u standardek ani náznak chyby, za kterou bychom ji mohli potrestat.

Utkání probíhalo v sychravém počasí a ztěžoval ho také nepříjemný vítr. Upozorňoval jste hráče na něco vzhledem k tomuto faktu?
Abychom hráli po zemi, což se celkem dařilo. Samozřejmě tam musely být některé nákopy, odkopy, protože kluci byli někdy pod tlakem, ale většinu druhé půle jsme se snažili hrát kombinačně.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies