FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U15 neměla svůj den, na Kroměříž nestačila

U15 neměla svůj den, na Kroměříž nestačila Z n o j m o - Na podzim naše U15 v obou dvou případech Kroměříž jasně porazila, tentokrát se však musela před soupeřem sklonit. Hanáci nám vrátili porážky i s úroky a zvítězili 4:0. Těsný náskok si vypracovali již v první půli, v druhé jej pak navýšili. Utkání jsme navíc dohrávali o deseti po vyloučení z 68. minuty.

 
 
18. (Čafka), sobota 25.3.2017
1.SC Znojmo FK - SK Hanácká Slavia Kroměříž  0:4  (0:1)
Branky: 22., 59. a 69. Lukáš, 40. Dočkal
ŽK: 18. Žůrek (Znojmo)
ČK: 68. Zapletal (Znojmo)
Rozhodčí: Kadlec - Holiš, Gáfrik
1.SC Znojmo FK: Polepil - Kašpárek, Stix, Vašina (c), Kabelka, Růžička, Vaníček (36. Zapletal), Mrňa (50. Pavlačka), Kocanda, Žůrek, Dvořáček (50. Vorel)
SK Hanácká Slavia Kroměříž: Schönwalder - Frýdl, Daněk (c), Švajda, Joura, Hanák, Dušek, Dočkal, Fekar (55. Knap), Lukáš, Pecina (58. Heinz)

Komentář k zápasu

Utkání jsme načali dobře, když se dobré šance dostal kapitán Jirka Vašina. Poté jsme se však hledali a marně se snažili vypracovat nějakou vážnější možnost. Kroměříž naopak dokázala udeřit Marcelem Lukášem, který načal svůj hattrickový den. Ve druhém dějství jsme samozřejmě chtěli minimálně vyrovnat, ovšem tomu hosté zamezili hned v samém úvodu druhého poločasu. Za obranu se dostal Jakub Dočkal a nemýlil se. Utkání jsme mohli zdramatizovat, po rohovém kopu proplul míč na zadní tyč, kde chyběla větší razance střele Žůrka. Poté mohl snížit i Vašina, v pokutovém území si zpracoval míč a střílel přes obránce na zadní tyč, ovšem jeho pokus skončil vedle. Neujal se ani jeho přímý kop, kterému však moc nechybělo.

Zřejmě definitivně se o výsledku rozhodlo v 59. minutě, kdy podruhé v utkání skóroval Marcel Lukáš. To naše barvy definitivně nalomilo. V závěru utkání pak stejný hráč dokonal hattrick, když dokázal využít krátkou přesilovku po vyloučení Zapletala. V prvním jarním utkání tak náš tým U15 podlehl Kroměříži 0:4.

Ohlasy

Václav Dvořák (Znojmo): Soupeř nás předčil v důrazu, ve fotbalovosti, v podstatě ve všem. Kluci se s tím rvali, ale kvalita soupeře nás nepustila v podstatě do žádné brankové příležitosti, vyjma hlavičky Jirky Vašiny na začátku utkání a možnosti, kterou měl za stavu 0:2 opět on. Věřím, že kdybychom se dostali do kontaktu, že by se ještě dalo pomýšlet na bodový zisk. V momentě třetí obdržené branky to už ale bylo jen o dohrání utkání.

Ondřej Mrázek (Kroměříž): V zápase nejde hráčům moc věcí vytknout, až na pár výjimek, kdy jsme hlavně po vstřelených gólech vždy na pár chvil polevili v koncentraci a lacinými chybami darovali pár jednoduchých míčů soupeři. V tomto zápase byl tým U15 oproti podzimu jako vyměněný a chlapci si potvrdili, že tvrdá dřina v zimní přestávce přinesla ovoce a směr jejich výchovy je nastavený správným směrem. Teď už je to jen na nich, kam se posunou v dalších zápasech a jestli křivka bude mít i nadále stoupající tendenci.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies