FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Papírovými favority jsme, musíme to ale potvrdit na hřišti, říká před Prostějovem trenér Kučera

Papírovými favority jsme, musíme to ale potvrdit na hřišti, říká před Prostějovem trenér Kučera Z n o j m o - Kapitán Kroupa, ale především poctivý, týmový výkon. To očekává trenér Radim Kučera od Prostějova, který přivítáme v pátek doma v rámci 20. kola Fortuna národní ligy. Náš kouč si je vědom, že budeme proti poslednímu celku tabulky papírovými favority. Rozhodovat se však bude na hřišti a právě zde musím dle jeho slov svoji roli potvrdit.

 
 
 

Trenére, po těžkém losu na úvodu jara přivítáme doma poslední Prostějov. Fotbalová veřejnost zřejmě nečeká nic jiného než tři body?
Tabulkově to tak vypadá, že jsme měli těžké a teď máme lehké soupeře. Na hřišti je to ale vždy o něčem jiném. Nevěřím tomu, že Prostějov přijede do Znojma s odevzdaným výkonem. Navíc tam je na trenérském postu Petar Aleksijević, který se bude chtít vzhledem k bývalému působení ve Znojmě určitě vytáhnout. Četl jsem i nějaké jejich vyjádření, nemají co ztratit, budou nás chtít potrápit. Jak se říká, tonoucí se stébla chytá a Prostějov je na té hraně, kdy potřebuje bodovat. Možná je to může víc svazovat a my můžeme hrát v klidu. Papírový favorit jsme, ale musíme to potvrdit na hřišti.


20.k. FNL
Pátek
31. března
19:00 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

1.SK PROSTĚJOV

STADION HORNÍ PARK

Na podzim jsme v Prostějově sice zvítězili, ale nebylo to úplně optimální...
Nebylo to optimální, ale hráli jsme tři zápasy v devíti dnech v úmorném vedru. Kluci se v té době prali s únavou i počasím. Zápas jsme zvládli. Prostějov nás nepřehrál, ne, že bychom vyhráli zaslouženě, ale výkon nám stačil k tomu, abychom vyhráli.

Kde je největší síla Prostějova, je to ve dvou útočnících Kroupovi a Čtvrtníčkovi?
Na podzim proti nám Kroupa nehrál, nyní asi nastoupí. Mužstvo v zimě posílilo - Hladík, Hýbl, Elšík, Malý, zmiňovaný Čtvrtníček. Nastala tedy určitá obměna mužstva, možná si to ještě sedá. Myslím si, že Prostějov se bude ve Znojmě snažit podat týmový výkon a určitě se bude opírat o kapitána Kroupu, který je na hrotu útoku hodně nepříjemný, navíc má velké zkušenosti. Věřím, že na něj vymyslíme takovou taktiku, aby nás netrápil. Ale jak jsem zmiňoval, spíše si myslím, že bude soupeř spoléhat na poctivý, týmový výkon. Spálil se navíc ve Varnsdorfu (prohra 2:7 pozn. red.), takže bude určitě obezřetnější.

Důležitý faktor, který se nabízí. Hrajeme proti poslednímu týmu tabulky, nemáte obavy z podcenění?
Věřím, že to kluci nepodcení. S každým soupeřem musí být hráč na špičkách a musí být připravený, ať už je to proti třetímu týmu nebo poslednímu. V Opavě to bylo první jarní kolo, na to se hráči po zimní přípravě vždy těší. Teď už jsou zaběhlí. Ale hrajeme doma pod umělým osvětlením v náš tradiční páteční čas, věřím, že budou mít chuť. A já jsem tu od toho, abych je nabudil, připravil a eventualita s podceněním nenastala.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies