FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Slovácko sice nepřijelo v plné síle, ale výhry si ceníme, říká trenér U19 Luděk Zlámal

Slovácko sice nepřijelo v plné síle, ale výhry si ceníme, říká trenér U19 Luděk Zlámal Z n o j m o - Stejně jako A-tým, i náš starší dorost zůstává na jaře neporažen. V sobotu si navíc připsal první výhru, když porazil osmnáctku Slovácka 3:1. Jarní vstup do Moravskoslezské dorostenecké ligy se mu tak vydařil, po třech kolech má na kontě pět bodů. Výhru nad Slováckem hodnotil trenér Luděk Zlámal, který si jí pochopitelně vážil, mrzelo jej však, že jeho svěřenci ve druhé půli při rozhodnutém výsledku ubrali plyn.

 
 
 

Silné Slovácko, výhra 5:1, spokojenost?
Silné Slovácko, ale jen podle jména. Jejich osmnáctka přijela k utkání v okleštěné sestavě, protože současně hrála devatenáctka i juniorka. Takže nemohli použít kluky, kteří by za normálních okolností asi U18 vypomohli. Ale je to ligové mužstvo, je to Slovácko a vítězství si vážíme a ceníme.

Asi radost z toho, že se po dvou utkáních bez vstřeleného gólu probudil útok, a to velmi výrazně?
Ježkovy oči, ano! To mi udělalo největší radost. Podařilo se skórovat oběma útočníkům, kteří patřili na podzim ke střeleckým oporám.

Všechny góly se vešly do první půle, nepřišlo poté z naší strany uspokojení z pohodlného náskoku?
Je to trefná otázka, odpověděl sis v podstatě sám. Myslím si, že je to v českých náturách. Jak vidíme relativně rozhodnutý výsledek, ubereme plyn a snažíme se většinu zápasů jen dohrávat.

Po těžkém losu ze tří utkání pět bodů, jste spokojený se vstupem do jarní části sezóny?
Myslím si, že ano. Vždy může být lépe, ale i hůře. Odpovídá to našim představám.

První domácí utkání na hřišti ve Chvalovicích, jak byste to z tohoto pohledu zhodnotil? Zápas také dosti komplikoval silný vítr...
Předně musím poděkovat domácím za organizaci. Vždy říkám, ať raději prší, ale ať nefouká vítr. Vítr byl během zápasu čím dál tím silnější. Není to nic jednoduchého, kluky motivovat a hrát kvalitní kombinační fotbal. Určitě to úrovni druhé půle neprospělo, kdy navíc vítr ještě zesílil. Nicméně musíme to brát jako realitu a s těmito podmínkami se vypořádat.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies