FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Střelecká smůla Kirschnera s Nehybou, Vyškov i tak získal první jarní výhru

Střelecká smůla Kirschnera s Nehybou, Vyškov i tak získal první jarní výhru Z n o j m o - Uplynulý víkend přinesl další zápolení našich mladíků na hostování v MSFL a Divizi. Roman Nehyba s Petr Kirschnerem si s Vyškovem připsali první výhru, zápas s Otrokovicemi byl ale i ve znamení pálení šancí. Třebíč v sestavě s Patrikem Bognerem nadále čeká na první jarní výhru, nedařilo se ani Tasovicím s brankářem Kubou Konvalinou.

 
 
 

PATRIK BOGNER (Základní sestava, 45. minut) / MSFL / Velké Meziříčí - Třebíč 4:2

Třebíč se na jaře dále trápí. Nezvítězila ani ve třetím utkání, když podlehla v derby Velkému Meziříčí 2:4. Hostům se nepovedl především první poločas, když čtyřikrát inkasovali. Bogi se tentokrát do statistik nezapsal. Horáci tak nadále čekají na první jarní body a v tabulce jim patří 11. pozice.

PETR KIRSCHNER (Celý zápas) / MSFL / Otrokovice - Vyškov 0:1

Kiršovi se zřejmě o utkání v Otrokovicích bude ještě hodně zdát. V zápase si vypracoval několik šancí, buď však narážel na gólmana, brankovou konstrukci a nebo šly jeho pokusy těsně mimo bránu. V 32. minutě vytáhl jeho hlavičku skvělý zákrokem Juřík na břevno. O chvíli později znojemský odchovanec jen těsně minul bránu. Stejně si vedl i ve druhém dějství. Vyškovské "vysvobodil" až pokutový kop ze 72. minuty. „Měli jsme mnoho vyložených šancí. Třeba jen sám Kirschner tři. To proměňování, resp. neproměňování šancí mě hodně mrzí. Podobně jako ve Zlíně. Dokážeme si šance vypracovat, ale nedotáhneme je do gólu. V Otrokovicích jsme na šance byli lepší tak čtyři pět ku jedné. Rozhodně by mě víc těšilo, kdybychom vyhráli gólem ze hry než penaltou. I když i tak jsme vyhráli zaslouženě a kromě začátku budu hráče chválit,“ hodnotil utkání pro Deník trenér Vyškova Jan Trousil.

ROMAN NEHYBA (Střídající hráč, 45. minut) / MSFL / Otrokovice - Vyškov 0:1

Roman nastoupil, jak už je na jaře tradicí, do druhé půle a byl také vidět. I on se dostal do jedné velké šance. V 84. minutě mohl rodák z Třebešic přidat pojistku na vyškovské vedení. Juřík jej však z bezprostřední blízkosti vychytal. Znojemští hráči ovšem nakonec nemuseli tolik smutnit, Vyškov výhru uhájil a připsal si první jarní výhru, což znamená posun na čtvrté místo tabulky.

JAKUB KONVALINA (Celý zápas) / Divize / Rosice - Tasovice 0:1

Vstup do jara vypadal pro Tasovice nadějně, po výhře v Pelhřimově však přišly dvě prohry. Ta nejčerstvější je z Rosic. Domácí byli favority a svoji roli potvrdili. Brankář Kuba Konvalina tak opět smutnil, v utkání jej překonali rosičtí Pazourek a Vaněk. Přitom hosty dostal do vedení už v 11. minutě bývalý kapitán našeho juniorského týmu Lukáš Hrazdílek. Tasovicím patří po prohře osmá pozice.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies