FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Prostějov je těžký soupeř, ale nejedeme tam se složenými zbraněmi, říká jeden ze snajprů U19 Vojta Švarc

Prostějov je těžký soupeř, ale nejedeme tam se složenými zbraněmi, říká jeden ze snajprů U19 Vojta Švarc Z n o j m o - Starší dorostenci vykročili do jara úspěšně, což potvrdila i sobotní výhra 5:1 nad Slováckem. Do střelecké listiny se zapsal také Vojta Švarc. Právě s ním jsem utkání probírali a zaměřili se i na nadcházející duel, které zavede naše mladé pušky na půdu třetího Prostějova.

 
 
 

V sobotu jsme zvítězili nad Slováckem 5:1, když všechny branky padly v první půli. Jsi v tomto ohledu spokojený nebo tě mrzí, že jsme ve druhém poločase ještě nějakou branku nepřidali?
S prvním poločasem panuje určitě spokojenost, o čemž vypovídá i výsledek. Ve druhým jsem ale ještě mohli přidat nějakou branku, je škoda, že se to nepovedlo, ale už se nám tolik nedařilo. Ale výhru samozřejmě bereme. V úvodních dvou jarních kolech jsme navíc neskórovali a teď dali pět branek, takže jak jsem zmiňoval, spokojenost.


18.k. MSDL
Pátek
7. dubna
14:30 hod.
FacebookTwitter

1.SK PROSTĚJOV

1.SC ZNOJMO FK

OLYMPIJSKÁ ULICE

Už si to nakousl. První dvě jarní kola bez vstřelené branky, nyní taková gólová exploze. Čím to?
V prvních dvou jarních kolech se nám sice nepovedlo dát gól, ale do šancí jsme se dokázali propracovat, nevycházela nám koncovka. Proti Slovácku jsme to prolomili. Radys (Radoslav Novák pozn. red.) dal tři góly a to nás nabudilo.

S Radkem Novákem se v uvozovkách přetahujete o korunu krále střelců. Máte nějakou interní sázku, kdo nastřílí víc gólů?
Nemáme, nějak to ani neřešíme, jestli má zrovna víc gólů já nebo on. Zajímá nás v první řadě, aby tým vyhrával, kdo už ty branky vstřelí, není tak důležitý.

Ty jsi v ofenzivní části hodně variabilní, nastupuješ z kraje zálohy, podruhé se pro změnu ocitneš v útoku. Kde ti to vyhovuje nejvíce?
Nejvíce gólů v sezóně jsem nastřílel ze zálohy, ale líp se cítím v útoku.

Dalším soupeřem je Prostějov, po Líšni a Třinci další tým ze špice tabulky. To je hodně vražedný los...
Je, ale určitě do Prostějova nejedeme se složenými zbraněmi, jedeme vyhrát.

Prostějov má druhou nejlepší ofenzivu v lize, my třetí. Očekáváš tedy nějakou velkou přestřelku?
Čekám především vyrovnaný zápas, ale měli bychom ho zvládnout. Ani si nemyslím, že to bude nějaká přestřelka, spíše to bude o jednom gólu. Věřím, že vyhrajeme.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies