FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Patnácté, ale s dobrou jarní formou. V sobotu nás čeká cesta na půdu Vítkovic

Patnácté, ale s dobrou jarní formou. V sobotu nás čeká cesta na půdu Vítkovic Z n o j m o - Kdo by to byl po podzimu řekl, že mezi týmy, které budou disponovat po úvodu jara nejlepší formou se ocitnou i aktuálně patnácté Vítkovice. Vítkovičtí nasbírali ve čtyřech utkáních sedm bodů a opět se přihlásili naplno do boje o záchranu. My naproti tomu ztrácíme pouhé dva body na třetí místo a také bychom rádi prodloužili úspěšnou sérii bez prohry, která trvá šest utkání.

 
 
 

Po podzimu se zdálo, že Vítkovice společně s Prostějovem dostanou sestupového Černého Petra. Vždyť klub z Ostravy měl na svém kontě před startem jarní části Fortuna národní ligy pouhých sedm bodů. Aktuální formu našeho sobotního soupeře však ukazuje to, že stejný počet bodů dokázal nasbírat za minulý měsíc. Vítkovice tak svými výkony jasně říkají, pozor na nás, budeme se rvát! V minulém kole slavily první výhru venku, když porazily Varnsdorf a na trápící se čtrnáctý Sokolov mají ztrátu už jen pěti bodů.


21.k FNL
Sobota
8. Dubna
16:30
On-line Twitter

MFK VÍTKOVICE

1.SC ZNOJMO FK

MĚSTSKÝ STADION

Vítkovičtí zaujali v podzimní části zajímavým trenérským kolotočem. Současný trenér Roman West byl nahrazen známým bouřlivákem Michalem Pulpitem, aby se v zimní přestávce opět vrátil na trenérský post a doplnil jej ještě Ivan Kopecký. Kádr si prošel v zimě velkými změnami. Nenajdeme v něm už například kapitána Coufala, brankáře Kostolanského či útočníka Krauta. Bránu hájí nově ex-opavský brankář Květon, určitě si vybavíte z Olomouce i Jiřího Texla. Hráčskou injekci dostaly Vítkovice také od Baníku Ostrava, odtud přišel na hostování hned kvartet hráčů - Malý, Szotkowski, Matěj a Honiš.

Pro Vítkovice na jaře platí, že příliš gólu nestřílí, ovšem ani nedostávají. A platí to především pro domácí prostředí. V dosavadních dvou jarních domácích utkání uhrály čtyři body se skóre 1:0. Z podzimu pak můžeme vypíchnout remízu s Českými Budějovicemi 1:1. To vzájemný podzimní zápas ve Znojmě byl na góly bohatý. Dramatickou přestřelku rozhodl až minutu před koncem gólem na 3:2 Lukáš Motal.

Hlasy před utkáním

JOSEF KVĚTON (BRANKÁŘ VÍTKOVIC): Pořád věřím, že máme dobrý tým, který má na to, aby každého minimálně potrápili Nám teď v první řadě musí jít o to, abychom každý jednotlivý zápas zvládli, o to víc pak doma a po venkovním vítězství. Věřím a doufám v to, že body z Varnsdorfu potvrdíme. (zdroj: mfkv.cz)

RADIM KUČERA (TRENÉR ZNOJMA): Čeká nás soupeř, který hraje o záchranu, ale zvedá se. Pro ně je toto utkání hodně klíčové, v případě výhry by se Vítkovice mohly dotáhnout na čtrnáctou pozici. Dostávají málo gólů, jsou pracovití směrem dozadu, využívají každé možnosti v přechodové fázi. V domácím prostředí jsou Vítkovičtí silní, budeme se snažit hrát svoji hru a být nebezpeční v tom, co nás momentálně zdobí ve venkovních zápasech.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies