FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na Velký pátek přivítáme ve formě hrající Táborsko

Na Velký pátek přivítáme ve formě hrající Táborsko Z n o j m o - Na Velký pátek nás čeká domácí utkání s Táborskem, které hraje na jaře ve velmi dobré formě. My však věříme, že pro nás sváteční pátek nebude dnem půstu a naopak si doma ponecháme všechny tři body. Ty by nám velice pomohly v boji o třetí místo, ve kterém jsme v minulém kole ve Vítkovicích ztratili. Zápas začíná v 19:00.

 
 
 

Táborsko neprožilo nikterak oslnivý podzim a pohyboval se spíše v dolní polovině tabulky. V zimě přišlo na jihu Čech poměrně zemětřesení. Odešel trenér Frňka a také tři dlouhodobé opory Ciferský, Kočí a Mráz. Trenérského žezla se ujal Roman Nádvorník (v Táborsku již dříve působil) a celek, který byl v sezóně 2013/14 kousíček od postupu do první ligy, představil i nové akvizice. Za všechny můžeme zmínit Kučeru, chorvatského krajního záložníka Mateje Mršiće. Do Táborska se také vrátil útočník Zbyněk Musiol, jehož si znojemský fanoušek vybaví především s nepříjemnou vzpomínkou, když nám dával na podzim 2014 ve Znojmě čtyři góly.


22.k. FNL
Pátek
14. dubna
19:00 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

FC MAS TÁBORSKO

STADION HORNÍ PARK

Jihočeši vstoupili do jara velice dobře. V Mol Cupu je sice vyřadil favorizovaný Liberec, ale pak už to šlapalo až na jednu výjimku jako po drátkách. Z pěti jarních kol si Táborsko připsalo deset bodů, za zmínku stojí především skalp Sigmy Olomouc. V tabulce se tak svěřenci trenéra Nádvorníka posunuli již na osmou pozici a chtějí rozhodně ještě výš.

Na podzim skončilo vzájemně měření na jihu Čech remízou. Do vedení nás dostal v první půli Honza Javůrek. V druhém dějství nás ale Táborsko zmáčklo a Javorek zařídil vyrovnání. V domácím prostředí nepatří Jihočeši k oblíbeným soupeřům. Zmínit můžeme dvě prohry 1:4, jedna z roku 2011, druhá už ze zmíněné sezóny 2014/15. Tomu odpovídá i bilance, která je nakloněna soupeři, který zaznamenal pět výher, třikrát s nám prohrál a ve dvou případech zápas skončil remízou.

Trenéři před zápasem

RADIM KUČERA (ZNOJMO):Táborsko se stejně jako my snaží hrát ofenzivní fotbal, mohla by to být pro diváky zajímavá podívaná. Soupeř se nachází v klidném středu tabulky, není pod takovým tlakem, může hrát uvolněně. Asi nelze úplně čekat, že bude soupeř tolik spoléhat na obranu jako Prostějov a Vítkovice.

ROMAN NÁDVORNÍK (TÁBORSKO): Pojedeme do Znojma s pokorou, víme o jeho velké kvalitě. Pohybuje se v horní polovině tabulky, jeho hráči mají prvoligové zkušenosti. Přesto věřím, že se na zápas dobře připravme a že ho zvládneme. Chceme navázat na dobrý vstup do jarní části, kdy jsme jen jednou prohráli. Naším cílem je ve Znojmě bodovat. (zdroj: Luboš Dvořák/fctaborsko.cz)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies