FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dvanáctý vs. pátý, Šumbera vs. Teplý, netradičně v úterý zajíždíme do Třince

Dvanáctý vs. pátý, Šumbera vs. Teplý, netradičně v úterý zajíždíme do Třince Z n o j m o - Fortuna národní liga nabízí tento týden opravdu pestré menu, odehrají se totiž rovnou dvě kola. V rámci 23. zajíždíme do Třince, kde budeme bojovat o další body v boji o třetí místo. Ve Slezsku nás tentokrát nečeká výkop v 10:15, ale v 17:00. A podvečerní duel bude nabízet řadu zajímavostí, jednou z nich je jistě souboj dvou hráčů, kteří si v zimě prohodili dres - Šimona Šumbery a Kuby Teplého.

 
 
 

Třinec se na jařeze šesti zápasů kapituloval pouze v Olomouci, která vévodí tabulce. Jinak z toho bylo krásných devět bodů. Zvláště v domácím prostředí si mohou Třinečtí notovat, na jaře jsou zde totiž stoprocentní. Porazili Táborsko 2:0 a Varnsdorf rovnou 4:0, hattrickem se v tomto utkání blýskl vytáhlý útočník Dedič, který bude jednou z největších zbraní našeho soupeře. V tabulce se Třinec kvůli nepovedenému podzimu nachází až na 12. pozici s 25 body.

V zimě přivítal trenér Neček v kádru dvě nové tváře. Na hostování přišel ze Zbrojovky Brno útočník Stanislav Vávra a druhou posilou byl Šimon Šumbera, což znojemští fandové samozřejmě dobře ví. Za ofenzivního záložníka přišel na jih Moravy útočník Kuba Teplý. Oba dva hráči patří stabilně do základní sestavy a bude tak zajímavé sledovat jejich případný úterní souboj.


23.k FNL
Úterý
18. Dubna
17:00
On-line Twitter

FK FOTBAL TŘINEC

1.SC ZNOJMO FK

STADION RUDOLFA LABAJE

Na podzim nás ve vzájemném utkání Třinec zaskočil dvěma góly v první půli, manko jsme pak po celý zbytek utkání mohutně dotahovali. Z velké převahy se nám však povedlo "pouze" srovnat. Obě naše góly vstřelil Robert Bartolomeu, který je aktuálně zpátky ve Zlíně. Za Třinec pálili ostrými Joukl se Střížem. V závěru utkání neproměnil pokutový kop Stijepo Njire.

Jsme rádi, že nemusíme hrát dopoledne, kvituje před Třincem trenér Kučera

Trenére, netradičně v úterý do Třince, zápas bude určitě specifický i pro Šimona Šumberu a Kubu Teplého...
Bude to specifický zápas pro všechny, nejen pro Šumbiho a Kubu Teplého. Třinec v pátek remizoval v Ústí nad Labem, je na nějaké vlně, kdy se mu daří. Bude to určitě nepříjemné utkání. Pro nás je příjemný fakt, že nemusíme hrát v 10:15, ale výkop utkání je v 17:00. Měli jsme dost času na regeneraci, jsme posilnění výhrou na Táborskem. Jedeme do Třince s tím, že budeme chtít něco urvat. Doufám, že to bude daleko lepší než ve Vítkovicích, ale míč je kulatý, je to fotbal, může se stát vše.

Po výhře nad Táborskem asi nebyl prostor pro nějaké oslavy?
Věřím, že si kluci výhru užili, ovšem samozřejmě v rámci nějakých mezí, protože v úterý nás čeká Třinec a v sobotu Žižkov. A my chceme tyto utkání zvládnout a porvat se o třetí místo. Bylo by dobré znovu skončit na bedně, stále je o co hrát a já to hráčům stále vštěpuji do hlavy.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies