FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ofenziva Žižkova budí respekt, říká před sobotním zápasem trenér Kučera

Ofenziva Žižkova budí respekt, říká před sobotním zápasem trenér Kučera Z n o j m o - I ve 24. kole Fortuna národní ligy nás čeká soupeř, který má na jaře velice dobrou formu. Žižkov budí respekt především ofenzivou, vždyť na jaře nasázel pět gólů Sokolovu a Frýdku-Místku. Skvělé produktivity soupeře si je vědom i trenér Radim Kučera. Věří však, že po smolné prohře v Třinci se budeme doma prezentovat vítězně.

 
 
 

Trenére, v Třinci smolná prohra až gólem v nastaveném času. Může to být vzhledem k utkání se Žižkovem "devastující"?
Doufám, že ne. Nějak si to vyhodnotíme a nachystáme se svědomitě na další zápas. Věřím, že kluci budou chtít prohru odčinit a budou hrát doma s chutí stejně jako proti Táborsku. Ani v Třinci nebyl výkon z naší strany špatný. Štěstí se bohužel přiklonilo na stranu domácích.


24.k. FNL
Sobota
22. dubna
19:00 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

STADION HORNÍ PARK

Třinec má v kádru vysokého Dediče, Žižkov zase Dočekala. Takže v některých faktorech nás čeká podobný soupeř?
Samozřejmě, ani Engelmann ale není špatný útočník, má teď velmi dobrou formu. Žižkovská ofenziva budí na jaře respekt, mají lauf, v posledních čtyřech utkáních vstřelili 14 gólů. Úspěšnou sérii přerušila ve středu až Sigma, přičemž jen těsnou výhrou.

Zase na druhou stranu, pokud bude chtít hrát Žižkov ofenzivně, mohlo by nám to vyhovovat?
Uvidíme, s čím na nás Žižkov vyrukuje. Odvaha a sebevědomí mu určitě nechybí. Bude to otevřený zápas s velice nepříjemným soupeřem. Věřím ale, že prohra v Třinci nás nepoloží a budeme se revanšovat divákům. Ukážeme stejně jako proti Táborsku, že fotbal hrát umíme a předvedeme se v dobrém světle.

 
 
 
 
Zápasový servis
fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies