FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V sobotu budeme čelit ofenzivně naladěné Viktorce Žižkov

V sobotu budeme čelit ofenzivně naladěné Viktorce Žižkov Z n o j m o - Sobotní večer bude na Městském stadionu v Horním parku vyhrazen fotbalové bitvě proti Viktorii Žižkov. A fanoušci ofenzivní podívané si zřejmě přijdou na své, stejně jako my totiž sází Žižkov na ofenzivní notu. Posuďte sami, my 40 vstřelených gólů, Žižkov 42. Utkání startuje v 19 hodin, počasí se vylepšilo, věříme, že nás přijdete podpořit v hojném počtu.

 
 
 

Žižkov zažil v zimě jednu podstatnou změnu. Na trenérskou lavičku totiž usedl známý trenér David Vavruška. Co se týče posil, tak tou nejvýznamnější byl rozhodně ex-sparťan Ondřej Švejdík, který hned od začátku jara zaujal místo v základní sestavě. Zacelil tak díru po Jiřím Pimparovi, jemuž v Praze skončilo hostování.


24.k. FNL
Sobota
22. dubna
19:00 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

STADION HORNÍ PARK

Náš sobotní soupeř sice nezačal jaro zrovna nejlépe, když si připsal domácí remízu s Třincem a prohrál ve Vítkovicích. Pak se však otevřela nebývalá ofenzivní stavidla. Nad Varnsdorfem sice ještě přišla hubená výhra 1:0. Pak však nálože Sokolovu a Frýdku-Místku - dvakrát 5:0. Následovala remíza 2:2 v Opavě, přičemž o tři body přišla Viktorka až v samém závěru. Nejčerstvějším výsledkem je pak středeční domácí prohra 2:3 s lídrem tabulky Sigmou Olomouc. Při gólových hodech také není divu, že trenér Vavruška disponuje deseti gólovými střelci Dočekalem a Engelmannem.

Dobrá forma vyhoupla Žižkov v tabulce Fortuna národní ligy na sedmé místo. Jediná záležitost, z které radost určitě Pražané neměli byl administrativní odečet tří bodů. I kvůli tomu máme na Viktorku náskok pěti bodový náskok. Je jisté, že proti nám nenastoupí vykartovaný Jakub Urbanec, vrací se naopak vytáhlý útočník Dočekal.

Podzimní vzájemné utkání skončilo výhrou Žižkova 1:0, který těžil z povedené úvodní čtvrthodiny, kdy nás soupeře dostal pod tlak. Na branku Pavlaty jsme bohužel nedokázali zareagovat, byť jsme šance měli. Brankář Soukup ale všechny naše možnosti zlikvidoval.

 
 
 
 
Zápasový servis
fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies