FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ofenzivní bitva se Žižkovem skončila dělbou bodů

Ofenzivní bitva se Žižkovem skončila dělbou bodů Z n o j m o - To, co slibovalo utkání Znojmo - Žižkov, své očekávání naplnilo. Především tedy v první půli, která se nestrannému divákovi musela líbit. Žižkov byl při svých výpadech velice efektivní a dvakrát se dostal do vedení. My jsme měli o něco více šancí, ovšem zakončení nám tolik nevycházelo. Přesto jsme pokaždé vedení soupeře dorovnali. Druhý poločas už byl na příležitosti chudší a síť se ani v jedné bráně nerozvlnila.

 
 
24.k.FNL, sobota 22.4.2017
1.SC Znojmo FK - FK Viktoria Žižkov  2:2  (2:2)
Branky: 24. Teplý (pen.), 45. Klíma – 22. Engelmann, 34. Podrazký
ŽK: 90. Njire – 28. Krystan , 72. Pavlata, 77. Šandera, 81. Egert
Rozhodčí: Martin Nenadál - Michal Urbanm Radim Dresler
1.SC Znojmo FK: Doleček – Mezlík, Svozil, Cihlář (c), Helísek – Motal, Holub (65. Njire), Urbančok (73. Nepožitek) – Šamánek, Teplý, Klíma (73. Javůrek).
FK Viktoria Žižkov: Hrubeš – Egert, Hurka, Opluštil – Podrazký (c), Šandera, Pavlata, Krystan (82. Čapek), Engelmann (90+3. Trýzna), Volek (59. Jelínek) – Dočekal.
Počet diváků: 596
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

I v tomto utkání se základní sestava změnila, od začátku nastoupil Jirka Klíma a odehrál skvělé utkání. Vzhledem k hernímu stylu obou týmů se očekával otevřený fotbal a to se také potvrdilo. Byl to právě v úvodu zmíněný Klíma, který se dostal do první šance. Jeho pokus z hranice vápna jen těsně minul tyč. Škoda, že se střela točila směrem od brány. I hosté o sobě dali vědět a byla to ve 22. minutě hned gólová akce. Prakticky z prvního ohrožení brány skóroval po pěkné akci Vojtěch Engelmann. Ihned jsme však mohli odpovědět. Teplý posílal prudký pas před bránu, kde jen těsně minul ve skluzu míč Holub. Vzápětí však bylo přece jen srovnáno. Z pokutového kopu se nemýlil Kuba Teplý.

I nadále se hrál ofenzivní fotbal. Střelec naší vyrovnávající branky se dokázal procpat přes protihráče a jeho rána jen těsně minula bránu. Na druhé straně zase využil trochu pozdější reakce brankáře Dolečka, který ale následně předvedl bravurní zákrok. O dvě minuty později už ale inkasoval. Po Šanderově zpětně přihrávce se trefil Miroslav Podrazký chladnokrevně. I na tuto branku jsme mohli rychle odpovědět. Šami však přestřelil z pokutového území bránu. Když už se zdálo, že do kabin se půjde za příznivějšího stavu pro hosty, zjevil se Jirka Klíma a přesnou střelou k tyči opět srovnal stav.

Úvod druhé půle už nebyl tolik bohatý na zajímavé momenty. Do nějaké loženky se ani jeden z týmů nedokázal dlouho dostat. Podrazký to zkoušel v 62. minutě z větší vzdálenosti, ale mířil jen doprostřed brány. V 71. minutě zase musel proti Klímovi hodně rychle z brány Hrubeš. Nejzajímavěji vypadala znovu jedovka Podrazkého, s kterou si Doleček poradil, ještě před touto akcí pak ve vápně prováhal vhodný moment k pohotové střele střídající Nepožitek. Oba týmy se tak rozešly smírně.

Ohlasy

Radim Kučera (Znojmo): Stál proti nám soupeř, který prokazoval své kvality. V utkání jsme působili velice dobrým dojmem, to stejné soupeř, který přispěl ke kvalitnímu a korektnímu utkání. Hlavně první poločas se musel divákům líbit. V něm se ukázala efektivita Viktorky, my naopak šance zahazovali, i přesto jsme dvakrát dokázali srovnat náskok hostů. Myslel jsem, že vyrovnání ze závěru první půle nás nakopne, ale Žižkov se trochu více stáhl a bylo těžké se propracovat k nějaké možnosti.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies