FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jarní neporazitelnost starších dorostenců skončila v Hodoníně

Jarní neporazitelnost starších dorostenců skončila v Hodoníně Z n o j m o - Velmi mrzutý výsledek si v pátek přivezli starší dorostenci z Hodonína. Dělali jsme si zde zálusk na prodloužení úspěšné jarní série. Soupeř, který se nacházel v tabulce až za námi, byl však jiného názoru. Dvěma góly v úvodu druhého poločasu udělal důležitý krok k pozdějšímu vítězství. Druhá nejlepší ofenziva ligy tentokrát mlčela a domácí náskok uhájili. V boji o bronzový či dokonce stříbrný stupínek jsme tak výrazně ztratili a na šestém místě ztrácíme na druhý Třinec devět bodů.

 
 
20. (U Červ. domků), pátek 21.4.2017
FK Hodonín - 1.SC Znojmo FK  2:0  (0:0)
Branky: 48. Bohun, 59. Venclík
ŽK: bez žlutých karet
Rozhodčí: Tomanec - Vajdík, Knotek
FK Hodonín: Sloboda - Vaverka, Kratochvíl, Skřivánek, Svoboda (c) - Bohun, Pelikán - Perička, Čech (89. Schüller), Čadílek (87. Konečný) - Venclík (83. Mokruša)
1.SC Znojmo FK: Koukal - Šmíd, Pacula (69. Křivánek) Malár (79. Ševčík), Bartok (61. Illek) - Garčic (69. Švejda), Rapouch, Moravec, Švejkar (c) - Novák, Švarc (71. Koch)
Počet diváků: 80

Ohlasy

Mario Rossi (Hodonín): Jsem hlavně rád, že to kluci zvládli po psychické stránce a bojovnosti. Po minulém výprasku ve Frýdku-Místku a poločasové bouřce v kabině jsme už tam odehráli druhý poločas velmi kvalitně. Sice jsme dostali další dvě branky z brejků, ale mužstvo se herně zvedlo, což potvrdilo doma proti Znojmem. Hosté měli výborných prvních deset minut, centry nás dostávali pod tlak. My jsme se z něho však postupem času vymanili. Už do přestávky jsme se uklidnili a hra měla řád. Bojovnost a větší vůle po vítězství byly na naší straně. (zdroj: fkhodonin.com)

Luděk Zlámal (Znojmo): V tomto utkání jsme podali chudokrevný výkon zcela bez emocí. Domácí projevili větší touhu po vítězství, což nakonec rozhodlo. Fotbal na této úrovni ovšem plakal.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies