FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Chlapci ušli za dva roky společné práce kus cesty, shodují se trenéři U13 Paul a Havlík

Chlapci ušli za dva roky společné práce kus cesty, shodují se trenéři U13 Paul a Havlík Z n o j m o - V uplynulé sezóně obsadil náš tým kategorie U13 v konkurenci Sigmy Olomouc, Zbrojovky Brno, Slovácka či Zlínu deváté místo. Zvláště závěr jara se svěřencům trenérů Paula a Havlíka povedl náramně, o čemž svědčí sedm utkání v řadě bez prohry a šest výher za sebou. Skvělou formu pak naše mladé talenty korunovali zlatem na turnaji v rakouském Sillianu.

 
 
 

HODNOCENÍ SEZÓNY OD TRENÉRŮ MIROSLAVA PAULA A FRANTIŠKA HAVLÍKA

Rozdělili bychom sezónu na dvě části. V té podzimní jsme se hledali, výkony a hra nebyla ideální. Stále jsme pracovali na zlepšení, ale za povedený můžeme považovat pouze závěr podzimu, hlavně utkání s Jihlavou mělo vysoké parametry, proto jsme si jako realizační tým pokládali otázku, proč to takto nešlo v průběhu celého podzimu. Vše mělo možná svá úskalí. Někteří hráči přecházeli do šesté třídy, což bylo pro ně velmi obtížné. V průběhu prázdnin hráči často dovolenkovali, takže nebyli v optimálním tréninkovém rytmu. Se začátkem školního roku jsme se začali dostávat do zaběhnutého rytmu škola-trénink a postupně se výkonnost začala zvedat.

Na začátku nového roku jsme začali zimní přípravu, přešli jsme na čtyři tréninky a utkání v týdenním cyklu. Hráči pracovali velmi dobře a směrem k začátku jara jsme čekali zlepšení. Výkony byly kvalitní a hlavně s týmy z velké čtyřky jsme předváděli snad až s výjimkou Zlína hru na hranici možností. Na druhou stranu, s papírově slabšími soupeři jsme měli působit daleko jednoznačněji.

Celkově si myslíme, že chlapci za dva roky společné práce ušli kus cesty. Každý z hráčů snad pochopil, že fotbalová cesta je trnitá, dlouhá a hlavně velmi náročná. Kdo tohle nechce podstupovat každodenně, bude mít do budoucna problém. Snažili jsme se pracovat i s charakterem hráče a posunovat hráče jako člověka celkově.

Na závěr bychom zmínili turnaj v rakouském Sillianu, kterým jsme zakončili jak vzájemnou spolupráci, tak i sezónu v kategorii U13. V turnaji jsme celkově zvítězili, což hráčům může dodat motivaci do další práce, nyní už v kategorii U14. Za vzájemnou spolupráci děkují trenér Paul a Havlík.

Sezóna 2016/17
Umístění Zápasy VýhryRemízyProhryBodySkóre
9261321141 152:132
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies