FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Podzimní koncert Oklešťka a jarní kontroverze, takové byly zápasy s Příbramí v první lize

Podzimní koncert Oklešťka a jarní kontroverze, takové byly zápasy s Příbramí v první lize Z n o j m o - Na úvod nového ročníku Fortuna národní ligy nás los zával do Příbrami, tedy týmu, který hrál ještě v uplynulé sezóně 1. ligu. Zápas poměrně pikantní, jelikož při naší historicky jediné sezóně v nejvyšší fotbalové lize jsme odehráli bitvy, které vzbudily z různých důvodů ohlas. Pojďme si obě utkání připomenout.

 
 
 

První vzájemné utkání jsme odehráli na podzim v azylu na Srbské v rámci 12. kola. A bylo to povedený zápas. V úvodu nás dostal do vedení Václav Vašíček, nicméně hosté mohli rychle srovnat z pokutového kopu po faulu na Švancaru. Penaltu ale Vlasta Hrubý lapil a ještě založil gólovou akci a nastartoval koncerte Tomáše Oklešťka, který vstřelil dva góly.


1.k. FNL
Sobota
29. července
17:00 hod.
On-lineTwitter

1.FK PŘÍBRAM

1.SC ZNOJMO FK

STADION U LITAVKY

Více ohlasů bohužel vzbudil jarní vzájemný zápas. V Příbrami jsme se ujali vedení po brance Miloše Reljiće a vypadalo to, že utkání dotáhneme do zdárného konce. Ovšem v páté nastavené minutě domácí vyrovnali. Byl to souběh události, nejprve přišel posunutý aut a dobrých pár metrů, pak rohový kop, který vzbudil hodně emocí. Šel na něj i brankář Příbrami Hruška, který svalil našeho gólmana na trávník a zabránil mu tak v reakci, načež Krbeček srovnal na 1:1. Nutno podotknout, že i domácí se mohli cítit poškozeni, jelikož jim byl upřen pokutový kop po faulu Radka Buchty. Tak jak tak, vyrovnávající gól byl neregulérní, což potvrdila i komise rozhodčích.

Víc poškodili Znojmo! Přehled chyb sudích v zápase s Příbramí

Damková se zlobí: Jech upřel Příbrami penalty, pak jí chybně uznal gól!

Příbram vyrovnala po faulu. Všichni to viděli, zuřil gólman Hrubý

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies