FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dalo se vytěžit více, z Vítkovic se vracíme s bodem

Dalo se vytěžit více, z Vítkovic se vracíme s bodem O s t r a v a - I po třetím kole nadále čekáme na plný počet bodů. V Ostravě k němu bylo blízko, jen v první půli jsme měli tři dobré možnosti, které však zůstaly nevyužity. Do vedením jsme se dostali až ve druhé půli, nicméně vedení jsme bohužel neudrželi a v závěrečných minutách mohli paradoxně přijít i o bod.

 
 
3.kolo Fortuna NL, pátek 11.8.2017
MFK Vítkovice - 1.SC Znojmo FK  1:1  (0:0)
Branky: 70. Mrázek – 51. Teplý
ŽK: 7. Mikula – 54. Hladík, 74. Chereda
Rozhodčí: Mikyska Jan - Caletka Petr, Pečenka Jiří
MFK Vítkovice: Květon – Cverna, Honiš, Mikula (C), Prajza – Fiala (46. Pavelka), Bzirský (46. Ožvolda), Matěj, Kučera (70. Twardzik) – Mišinský, Mrázek.
1.SC Znojmo FK: Veselý – Helísek, Meščninov, Svozil, Cihlář (C) – Hladík (90. Urbančok), Chereda, Lacko, Javůrek (72. Štrombach) – Šamánek, Teplý (62. Njire)
Počet diváků: 487
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

V utkání už se představila nová akvizice stoper Arťom Mešaninov. Poprvé v základní sestavě dostal šanci také Honza Hladík. První poločas přinesl šance jen na naší straně, žel nebyli jsme je schopni využít. V 18. minutě jsme se řítili na vítkovickou bránu v brejku tři na jednoho, Hladíkův pas byl však zblokován. Další možnost přišla o čtyři minuty později, to měl dostatek času před velkým vápnem Chereda a jeho pokus mířil jen těsně nad. Blok velkých možností pak skončil ranou Šamánka z pokutového území, který gólman vytěsnil reflexivně nohou.

Dočkali jsme se až v půli druhé, kdy se v 51. minutě prosadil v pokutovém území Kuba Teplý. Dostali jsme se tak do vedení, tedy situace, která by nám měla pochopitelně vyhovovat. Nicméně Vítkovice zvýšily svoji aktivitu a usilovaly o vyrovnání. V 57. minutě musel Veselý zasahovat proti dobrému pokusu Mrázka. Dobře mohl vyhlížet i přímý kop domácích, který však neměl potřebné parametry. Přesto se soupeř vyrovnání dočkal. Tomáš Mrázek se dobře zorientoval v pokutovém území a špičkou kopačky usměrnil míč za Veselého.

Vedení nám mohl vrátit střídající Njire, ovšem jeho technický pokus skončil nad bránou. Utkání bylo až do konce nadále otevřené. V závěru se mohla výhra přiklonit na stranu Vítkovic. Mrázek ale tentokrát trefil pouze Veselého.

Ohlasy

Jiří Balcárek: Ve finále asi zasloužená remíza, protože domácí si vypracovali dvě šance. Tou první vyrovnal a pak tam v závěru měl ještě jednou, kterou jsme ale přežili. Do utkání jsme nevstoupili, jak bychom si představovali. Měli jsme dost šancí, které jsme ale špatně řešili, a to nás v poslední době potkává hodně často. Sráží nás to a připravuje o body.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies