FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Před zápasy na severu Čech nachází Escéčko útočiště tradičně v Modré

Před zápasy na severu Čech nachází Escéčko útočiště tradičně v Modré M o d r á - Jak bývá zvykem při dlouhých cestách na sever Čech, vyrážíme na tyto zápasy již s denním předstihem a naším útočištěm se tradičně stává sportovní areál Modrá. Nejinak tomu je i nyní před středečním utkáním 5. kola Fortuna národní ligy s Ústím nad Labem.

 
 
 

Znojemská výprava vyrazila ze Znojma ve 13 hodin a krátce po půl šesté byla na místě určení - tedy v Modré. Před společnou večeří byl na programu ještě trénink, pro který panovalo doslova ideální fotbalové počasí.

Právě z Modré budeme ve středu směřovat k večernímu utkání s Ústím nad Labem, kde to vždy bývají dramatické vzájemné zápasy. „Měl jsme možnost vidět Ústí v akci, hlavně utkání s Opavou pro něj bylo nešťastné. Byl to prakticky vyrovnaný zápas, ovšem Ústí inkasovalo laciné góly, které nabídlo soupeři v prvních dvanácti minutách. Opava z ničeho nic vedla 2:0,“ okomentoval trenér Jiří Balcárek poslední domácí utkání soupeře a naznačil, že nás čeká nepříjemný soupeř, přesto chceme dle jeho slov uspět. „Čeká nás nebezpečný soupeř, ale odehráli jsme venku dvě dobrá utkání, kdy jsme měli vyhrát,“ rádi bychom si to vynahradili v Ústí nad Labem.


5.k. FNL
Středa
23. srpna
18:00 hod.
On-lineTwitter

FK ÚSTÍ NAD LABEM

1.SC ZNOJMO FK

MĚSTSKÝ STADION ÚSTÍ NAD LABEM
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies