FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První zápas přípravy zároveň vstupem do Tipsport ligy, soupeřem Zbrojovka Brno

První zápas přípravy zároveň vstupem do Tipsport ligy, soupeřem Zbrojovka Brno Z n o j m o - Ve středu 11. ledna nás čeká nejen úvodní zápas zimní přípravy, ale zároveň také vstup do Tipsport ligy. Stejně jako v minulém roce jej obstará utkání proti Zbrojovce Brno. V základní skupině dále narazíme na slovenskou Skalicu a Pardubice. Na zimním turnaji se nám poslední roky příliš nedaří, uvidíme, jak se nám povede aktuální ročník.

 
 
 

Stejně jako v loňské sezóně, takové je rozložení naší šesté účasti v Tipsport lize. V brněnské základní skupině se totiž opět utkáme se Zbrojovkou Brno, slovenskou Skalicou a Pardubicemi. V minulých ročnících se nám příliš nedařilo. Dvakrát v řadě jsme skončili v základní skupině na posledním místě.

Naším prvním soupeřem na turnaji bude domácí Zbrojovka Brno, která je i favoritem na postup do finálové fáze. Brnňané mají již svůj vstup do turnaje za sebou. Pardubice porazili 3:1. Jednu trefu zaznamenal i Antonín Růsek, který se vrátil z podzimního hostování ve Znojmě právě do Brna. Zbrojovce máme co vracet, minulý rok jsme s ní prohráli vysoko 1:5.

Trenér Balcárek před Tipsport ligou: Chci především vyzkoušet hráče

Jak zmiňoval trenér Balcárek při startu zimní přípravy, velký prostor v Tipsport lize dostanou hráči na zkoušku. „Pro mě jsou to normální přátelská utkání, chci především vyzkoušet hráče. Neříkám, že se neohlížím na výsledek, ale je pro mě směrodatná i náplň tréninku. Před utkáním se Zbrojovkou Brno máme například dva tréninky. Musíme se na jaro dobře připravit,“ uvedl. Je tedy pravděpodobné, že zkušenější hráči do utkání se Zbrojovkou nenaskočí. „Není potřeba zkoušet zkušené hráče, které máme v kádru, a které dobře známe,“ uzavřel znojemský lodivod.


TIPSPORT LIGA
Středa
10. ledna
11:00 hod.
On-line Twitter

ZBROJOVKA BRNO

1.SC ZNOJMO FK

AREÁL VUT - BRNO
SOUPEŘI V ZÁKLADNÍ SKUPINĚ TIPSPORT LIGY
Zbrojovka Brno je ve stejné pozici jako minulou zimu. V první lize se jí na podzim nedařilo a "namočila" se do bojů o záchranu. Nepovedené období také znamenalo změnu trenéra. Svatopluka Habance nahradil ještě v průběhu podzimu Roman Pivarník a tým dokázal nastartovat a posunout jej na dvanáctou pozici. (10. LEDNA 11:00 - Brno)
MFK Skalica psala v sezóně 2015/16 obdobný příběh jako Znojmo v sezóně 2013/14. Nováček nejvyšší slovenské soutěže musel kvůli rekonstrukci svého stadionu hrát své zápasy v azylu v Senici. Nakonec z toho bylo poslední místo a pád do druhé ligy. V sezóně minulé byla Skalica blízko postupu zpět do první ligy, nakonec však skončila za Nitrou a Košicemi. MFK se však nevzdává a po podzimu vede tabulku druhé ligy. V loňském ročníku Tipsport ligy jsme se Skalicou prohráli 0:3.(13. LEDNA 13:00 - Brno)
Pardubice mohou být s pozdimním účinkováním ve Fortuna národní lize nadmíru spokojení. Hráli výborný fotbal a v tabulce jim to vyneslo páté místo jen s dvoubodovým ostupem na druhý Třinec. O síle Pardubic jsme se přesvědčili i my. Sice jsme je ve vzájemném utkání porazili, soupeře byl však v utkání lepším týmem. V loňském ročníku Tipsport ligy jsme s Pardubicemi prohráli 1:2.(17. LEDNA 11:00 - Brno)
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies