FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jsme teprve na začátku, zatím se do toho dostáváme, říká po Zbrojovce Kuba Teplý

Jsme teprve na začátku, zatím se do toho dostáváme, říká po Zbrojovce Kuba Teplý B r n o - Po Tomáši Pospíšilovi a Muameru Avdićovi odehrál proti Zbrojovce Brno největší porci minut. Útočník Kuba Teplý se 60. minut "pral" s brněnskou obranou i nepříjemným lijákem. I proto jsme si pro rozhovor vybrali právě jeho. Znojemský forward litoval neproměněných možností z první půle, přesto nakonec výsledek vzhledem k tomu, že šlo o první přípravný zápas, navíc proti silnému soupeři, bral.

 
 
 

Jak se hrálo po delší pauze, jak to šlo, klapala souhra?
Zatím se do toho dostáváme, jsme teprve na začátku přípravy. Rozhodně je ale lepší hrát zápas, než trénovat. Na to, že šlo o první přípravný zápas, tak jsem celkem spokojený. Škoda, že jsme určité akce nedohráli do gólu.

V zimní přípravě by člověk čekal spíše mráz a sníh, místo toho se hrálo ve velkém lijáku...
Není to příjemný, ale pořád lepší hrát v teplotách nad nulou, když prší, než kdyby bylo mínus deset a sněžilo. Člověk si v zimní přípravě počasí moc nevybere.

Jak moc ovlivnil zápas brzký gól, které jsme inkasovali?
Je škoda, že jsme hned z prvního rohu dostali gól, čímž jsme Brnu pomohli na koně. Ale po deseti, patnácti minutách jsme hru vyrovnali. Měli jsme tam nějaké náznaky šancí i dobré příležitosti. Štrombi (David Štrombach) tam měl gólovku jako blázen, škoda, že to netrefil. Jak jsem zmiňoval, na to, že šlo o první přípravný zápas, navíc proti prvoligovému týmu, tak si myslím, že jsme to zvládli docela dobře.

Odehrál si 60. minut, máš tak větší možnost hodnotit. V první půli jsme si dokázali vypracovat i nějaké šance, což se nám v té druhé zdaleka nedařilo...
Je to tak. Hrál jsem ve druhém poločasu sice jen patnáct minut, ale v první půli jsme byl více na míči, více kombinovali. Vytvářeli jsme si šance, pološance. Můžu ale hodnotit z druhé půle jen první čtvrthodinu, hned jak jsem šel střídat, spěchal jsem se ohřát do sprchy.

Byl v utkání cítit úterní dvoufázový trénink?
Jde to cítit, ale je to stejné pro všechny. Rozhodně se na to nebudeme vymlouvat. Jsme v přípravě, musíme nabrat kondici, někde se to odrazit musí.

Překvapila tě náplň úterního tréninku v posilovně? Kladivo, pneumatika...
Je to změna. Mě osobně posilovna nevadí, posilovnu vítám. (s úsměvem)

Asi nebude pochyb, že bys rád zopakoval loňskou zimní přípravy, kterou si měl opravdu parádní...
Určitě. Zvláště pro moji pozici, kterou je útočník, chceme dávat góly, a když přijdou, je to příjemné zpestření přípravy.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies