FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Prohra s lídrem slovenské druhé ligy

Prohra s lídrem slovenské druhé ligy B r n o - Ani druhé utkání v Tipsport lize nám herně nevyšlo podle představ. Proti Skalici jsme sice šli v první půli do vedení zásluhou Honzy Hladíka, soupeři se však povedlo v závěru první půle srovnat. V úvodu druhého dějství pak vstřelil vítěznou branku. V utkání opět dostali šanci všichni hráči na zkoušku, kteří momentálně ve Znojmě jsou.

 
 
Tipsport liga (Brno), sobota 13.1.2018
MFK Skalica - 1.SC Znojmo FK  2:1  (1:1)
Branky: 45. Tomovič, 55. Hlavatovič – 25. Hladík
ŽK: Antl
Rozhodčí: Julínek – Hájek, Pfeifer
MFK Skalica: Fišan – Švrček, Jakůbek, Lipták, Mizerák (65. Holý), Opiela, Tomovič, Hlavatovič, Ondriš (60. Sombat), Dolný (85. Mašík), Haša.
1.SC Znojmo FK: 1. poločas: Koukal - Helísek, Gáč (c), Malár, Pospíšil - Avdić, Lacko - Hladík, Urbančok, Vichta - Teplý
2. poločas: Koukal - Pospíšil, Gáč (c), Avdić, Cihlář - Machuča, Antl - Štrombach, Ambrozek, Javůrek - Švarc

Komentář k zápasu

Stejně jako při středečním utkání se Zbrojovkou Brno s týmem neodcestovali Mezlík, Šamánek, Odehnal a Moravec, kteří měli na programu individuální trénink. Do Brna naopak odjeli všichni zkoušení hráči. Proti Skalici otestoval trenér Balcárek v první půli Avdiće místo stopera na pozici defenzivního záložníka vedle Lacka. Dlouho se v utkání čekalo na nějakou větší šanci, ostatně celý zápas bylo zajímavých momentů jako šafránu.

Jako první se rozhodl ohrozit bránu Haša, přízemní rána ale Koukalovu bránu minula. Z naší strany to zkoušel Honza Hladík, ovšem jeho pokus, který mohl být jedovatý, zblokoval smolně jeden z jeho spoluhráčů. O chvíli později už se ale znojemský odchovanec mohl radovat. Po pěkné kombinaci se dostal na pravé straně velkého vápna k míči a nemýlil se. Soupeř mohl odpovědět ve 29. minutě. Rohový kop jsme sice odvrátili, ale následně zapomněli u zadní tyče na jednoho z hráčů Skalice. Ten naštěstí mířil vedle. Když už se zdálo, že si do kabiny odneseme těsné vedení, lídr slovenské druhé ligy vyrovnal. Rohový kop byl rozehrána signálem na Filipa Tomoviče, který se z voleje trefil parádně.

Do druhého dějství se tedy vstupovalo za vyrovnaného stavu, dlouho však nevydržel. V 55. minutě poslal Skalicu do vedení Lukáš Hlavatovič. Na jeho trefu jsme celý zbytek utkání nemohli najít odpověď. V součtu s první půli jsme si vypracovali minimum šancí, což nás také stálo lepší výsledek. Naopak, skóre mohlo být ještě vyšší. Brankář Koukal však vytáhl v 68. minutě zázračný zákrok proti Hlavatovičovi, jemuž reflexivně zneškodnil zakončení z bezprostřední blízkosti.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies