FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Start druhého týdne přípravy přinesl změny v kádru u hráčů na zkoušku

Start druhého týdne přípravy přinesl změny v kádru u hráčů na zkoušku Z n o j m o - Po nedělním volnu se hráči opět vrhli do tréninkového procesu. Kádr se však narozdíl od prvního týdne proměnil, stejně jako počasí, kdy výrazněji přituhlo. Opustili jej někteří hráči na zkoušku. Připojil se naopak útočník Jan Silný, který už s týmem absolvoval pondělní dva tréninky.

 
 
 

Úvodní den druhého týdne zimní přípravy byl ryze kondiční. Dopoledne hráči absolvovali boxerský trénink, odpoledne byly na řadě běhy na tartanu na Městském stadionu v Horním parku. Poté následovaly blok různých stabilizačních cvičení, které již probíhaly v útrobách stadionu. Svůj program měli v první části odpoledního tréninku gólmani - Vlastu Veselého a Kubu Konvalinu doplnil dorostenecký brankář Matěj Šnepfenberg. Chyběl naopak Jiří Koukal, který úspěšně absolvoval autoškolu, čímž mu gratulujeme.

O zkoušce útočníka Honzy Pilného z Kroměříže jsme již informovali. Kádr ale také někteří testovaní hráči opustili. Jedná se o trio ze Sigmy Olomouc - Martin Antl, Jakub Vichta a Jan Ambrozek. Nadále však pokračuje stoper Muamer Avdić. Do tréninku už se zapojil po zažívacích problémech i Rosťa Šamánek.

KÁDR NA ZAČÁTKU DRUHÉHO TÝDNE PŘÍPRAVY

BRANKÁŘI: Vlastimil VESELÝ, Jakub KONVALINA (návrat z hostování Tasovice), Jiří KOUKAL (U19), Matěj ŠNEPFENBERG (U19)

HRÁČI: Radek MEZLÍK, David HELÍSEK, Tomáš CIHLÁŘ, Daniel ODEHNAL, Tomáš POSPÍŠIL, František MALÁR, Jan JAVŮREK, Jan HLADÍK, David ŠTROMBACH, Ondřej MACHUČA, Matúš LACKO, Dominik URBANČOK (návrat z hostování Vítkovice), Rostislav ŠAMÁNEK, Jakub TEPLÝ, Vojtěch ŠVARC (U19), Milan MORAVEC (U19)

HRÁČI NA ZKOUŠKU: Muamer AVDIĆ (volný hráč), Jan SILNÝ (Kroměříž)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies