FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kalvoda vedl první trénink, tým premiérově v novém roce okusil přírodní trávník

Trenér Kalvoda vedl první trénink, tým premiérově v novém roce okusil přírodní trávník Z n o j m o - Po třech a půl letech vedl trenér Leoš Kalvoda opět trénink u A-týmu 1.SC Znojmo. Společně se svým asistentem Darko Šuškavčevićem byli nejprve odpoledne představeni v kabině a následně se vyrazilo poprvé v novém roce na přírodní trávu. Trénink se totiž odehrával na hřišti v Dyjákovicích.

 
 
 

Když vstoupil Leoš Kalvoda v odpoledních hodinách jako trenér do kabiny A-týmu, nebyla to pro něj úplná premiéra, vždyť na Městském stadionu v Horním parku toho v sezónách 2012/13 a 2013/14 prožil opravdu hodně. Změnily se akorát lehce kulisy v podobě zrekonstruovaného stadionu a samozřejmě i hráčský kádr doznal jistých kontur. Ze znojemského působení pamatují trenéra Kalvodu z aktuálního kádru Tomáš Cihlář, David Helísek, Daniel Odehnal, Matúš Lacko, Muamer Avdić a Jakub Konvalina. Z mládežnických týmů pak také Vojta Švarc, Milan Moravec a Jiří Koukal. Poslední dva jmenovaní však na dnešním tréninku chyběli.

Devětapadesátiletý trenér se s hráči přivítal za doprovodu předsedy představenstva klubu Jiřího Tunky a také asistenta trenéra Darko Šuškavčeviće. Pak už následovala práce. Tým měl na programu první trénink na přírodním trávníku v tomto roce, na který se vyrazilo na hřiště v Dyjákovicích. Trenérské duo tak mělo poprvé možnost oťukat si kádr. Ten se ve čtvrteční den rozrostl o dvě nová jména hráčů na zkoušku. Ve Znojmě se opět objevil Jan Ambrozek, který byl na jihu Moravy na zkoušce už v úvodu ledna. Ze Zbrojovky Brno pak přišel na testy mladý dvacetiletý obránce Lukáš Zukal. Dalším staronovým jménem je Oleksiy Chereda, ten měl na začátku roku svolení hledat si angažmá, nyní se ale opět zapojil do tréninkového procesu s týmem.

Jak už bylo zmíněno. Na tréninku chyběli Milan Moravec a Jiří Koukal. První jmenovaný si musel plnit školní povinnosti, druhý jmenovaný je stále na marodce. Individuální plán měl Matúš Lacko, který léčí drobné šrámy z utkání proti Líšni. I v pátek ráno je naplánován trénink v Dyjákovicích. V sobotu pak čeká na svěřence trenéra Kalvody přípravné utkání s B-týmem Rapidu Vídeň.

AKTUÁLNÍ KÁDR V PŘÍPRAVĚ

BRANKÁŘI: Vlastimil VESELÝ, Jakub KONVALINA, Jiří KOUKAL (U19)

HRÁČI: Radek MEZLÍK, David HELÍSEK, Tomáš CIHLÁŘ, Daniel ODEHNAL, Tomáš POSPÍŠIL, František MALÁR, Jan JAVŮREK, Jan HLADÍK, David ŠTROMBACH, Ondřej MACHUČA, Matúš LACKO, Dominik URBANČOK, Rostislav ŠAMÁNEK, Jakub TEPLÝ, Oleksiy CHEREDA, Vojtěch ŠVARC (U19), Milan MORAVEC (U19), Muamer AVDIĆ (hráč na zkoušku), Lukáš ZUKAL (hráč na zkoušku), Jan AMBROZEK (hráč na zkoušku)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies