FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zápas splnil to, co jsem od něj očekával, říká po výhře nad rezervou Rapidu trenér Kalvoda

Zápas splnil to, co jsem od něj očekával, říká po výhře nad rezervou Rapidu trenér Kalvoda V í d e ň - Poprvé měl z lavičky možnost sledovat své svěřence v akci. Trenér Leoš Kalvoda v utkání proti Rapidu Vídeň otestoval i nové hráče na zkoušku včetně krajního záložníka Davida Baila. Konstatoval, že utkání na menším hřišti bylo bojovné a proti rakouském soupeři tradičně hodně nervózní.

 
 
 

Pro vás první utkání na poznání hráčů, ale nezhatilo účel menší hřiště?
Bylo malé a hlavně tam byl kontakt na kontakt. Trvalo nám to patnáct minut, než jsme se s tím vypořádali, než si na to kluci zvykli. Někteří mě mile překvapili, s některými to bylo horší. Jako příprava to bylo dobré utkání. Odnesl jsem si z něj řadu poznatků.

Takový tradiční zápas proti rakouskému soupeři...
Ano. Byli tvrdí, bylo tam i hodně slovních výměn, i když hráči nerozuměli jeden druhému. (s úsměvem) Ale nepřekročilo to nějakou hranici. Zápas splnil to, co jsem od něj očekával.

Jak jste utkání v globálu viděl? První poločas, i co se týká výsledku, asi lepší?
První poločas jsme hráli bez střídání. O přestávce jsme prostřídali a v průběhu druhé půle ještě jednou. Odešel třeba Cihlář, Alex (Oleksiy Chereda) se stáhl na beka. Bylo to takové rozháranější. Hodně jsme ztráceli míče uprostřed hřiště. Ať je to, jak je to, jde vidět, že Milan Moravec...Jsou to ještě mladí kluci, potřebují se do toho dostat, sbírají zkušenosti. Ale předpoklady mají, aby se do kádru probojovali.

Co se týká hráčů na zkoušku, ty jste viděl jak? Budou pokračovat nebo se budete ještě rozmýšlet?
Poradíme se o tom. Víceméně jsme dnes zkoušeli především stopery (Zukal, Vedral pozn. red.), Ambrozka, a pak levého záložníka (Bailo pozn. red.). Je to na vážkách, konkrétní ještě nebudu. Škoda, že není v týdnu ještě nějaký zápas.

Takže se ještě pokusíte nějaké utkání domluvit?
Problém je, že většina týmu už má zápasový plán obsazený. Zkusíme něco domluvit, uvidíme.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies