FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ondrášovka Cup míří do druhého kola, Znojmo do Třebíče

Ondrášovka Cup míří do druhého kola, Znojmo do Třebíče Z n o j m o - Po výhře v prvním kole domácího poháru nad Spartou Brno, čeká Znojmo v dalším kole znovu divizní celek a znovu se bude cestovat, tentokrát do Třebíče.

 
 
 

Znojmo v sobotu výhrou v Třinci trochu rozjasnilo zamračenou oblohu, nejen že se mu povedlo získat první tři body v druhé lize, ale po dlouhém gólovém čekání vstřelilo rovnou tři branky. Před dalším ligovým utkáním je to tedy velkým příslibem, ovšem nejen před ligou, nýbrž i před druhým kolem Ondrášovka Cupu. To je naplánovano na začátek školního roku tedy 1. zaří a Znojmo se bude snažit dobýt Horácko v zápase s divizní Třebíčí.

Remízový král - HFK Třebíč

Třebíč v prvním kole přešla přes Velké Meziříčí, když jedinou branku utkání vstřelil Durda a rozhodl o postupu svého týmu. V divizi se Třebíči narozdíl od poháru zase tolik nedaří, ze čtyř zápasu mají zatím Horáci čtyři body, což je řadí do druhé poloviny tabulky. Na druhou stranu ale Třebíč nepoznala hořkost porážky, všechny dosavadní výsledky byly totiž remízové - s Napajedly, Vyškovem, Bystrcí a Rosicemi. Obdobné jako body je tedy díky remízám i skóre - 4:4. Sezóna je však zatím v rozjezdu a Třebíč bude určitě chtít napodobit páté místo z minulé sezóny. Nejlepší střelcem týmu je zatím Smažil s dvěma přesnými zásahy, které zaznamenal proti Napajedlum.

Pohárové déjà vu

Oba středeční soupeři se v minulé sezóně v poháru potkaly, jen to nebylo kolo druhé, ale třetí. Znojmo vyhrálo na třebíčské půdě 0:1 a postoupilo do osmifinále, kde naše fotbalisty vyřadila prvoligová Sigma Olomouc. Historie se tak po roce opakuje a Třebíč i Znojmo si to rozdají o postup do dalšího kola. Papírovým favoritem je jako zástupce druhé ligy náš tým, ovšem zápas to rozhodně nebude lehký, jak už také napovídá loňský výsledek. Pro Třebíč bude hrát vlastní prostředí a domácí fotbalisté se budou chtít určitě vytáhnout. To už naznačili v přípravě před sezónou, kdy v přátelském utkání podlehli Znojmu jen 1:2. Největším úspěchem v poháru ČMFS bylo pro Třebíč právě loňské třetí kolo, při cestě za tímto primátem získali Horáci dokonce skalp Slovácka.

Znojmo - Teplice? Nebo jiné duo?

Do druhého kola Ondrášovka Cupu se zapojí konečně i prvoligové celky a další soupeř pro vítěze zápasu Třebíč - Znojmo se vyloupně z duelu Brozany - Teplice. Nechtěl bych nějak předjímat možný výsledek, postup Teplic se však zdá více než pravděpodobný. Pro Třebíč i pro Znojmo tedy velké lákadlo a motivace. Zítřejší utkání začíná v 17:00

Pohárová utkání

(1. kolo) HFK Třebíč - FC Velké Meziříčí 1:0 (0:0)
Branky: 69. Durda
ŽK: 72. Pacholík, 87. Linhart, 90. Smažil) – 1 (59. Němec)

Sestava Třebíče: Beer – Svoboda, Kopeček, Komínek, Křivánek (73. Chalupa) – Pacholík, Chlup (68. Vejmelka), Linhart, Novotný – Durda, Florián (53. Smažil).

(1. kolo) Sparta Brno - 1. SC Znojmo 0:1 (0:0)
Branky: 58.Mička
ŽK: 57.Záboj, 57.Wagner, 83.Florián - 59.Sukup, 64.Minarech.

Sestava Znojma: Hrubý - Šilinger, Yonov, Mička, Sukup - Zapalač, Podzemský, Schneider (63.Vavřík) - Minarech (68.Baláž), Kováč, Krhut (82.Lukáš).

Poslední utkání

(Divize) HFK Třebíč - FC Slovan Rosice 1:1 (0:0)
Branky: 75. vlastní (Oprchal) – 82. Malata (PK)
ŽK: 41. Pacholík, 51. Chlup, 82. Komínek – 42. Novák, 85. Malata, 88. Pšikal

Sestava Třebíče: Beer – Svoboda, Kopeček, Komínek, Křivánek (63. Flekal) – Pacholík, Chlup, Florián (63. Linhart), Novotný – Sehnal, Durda.

(2.liga) FK Fotbal Třinec - 1. SC Znojmo 0:3 (0:1)
Branky: 15.Sukup, 84.Yonov, 90.+3.Yonov (PK)
ŽK: 29.Lisický, 87.Malíř, 87.Ceplák - 27.Trnovec, 28.Šilinger

Sestava Znojma: Hrubý - Hříbek, Yonov, Mička, Šilinger - Sukup (65. Krhut), Vavřík, Zapalač, Podzemský (71. Šichor) - Látal (89.Kováč), Trnovec.
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies