FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Seriál rozhovorů mládežnických trenérů, 6.část

V zimní přestávce jsme pro Vás připravili několik rozhovorů s trenéry mládeže a budeme je Vám postupně nabízet. Každý trenér bude postupně odpovídat na dvanáct otázek.

 
 
 

V šesté části nám poskytl rozhovor nedávný čtyřicátník, tímto cestou mu dodatečně gratulujeme, trenér U13 Libor Palička starší (1971). Tento chlapík žije opravdu fotbalem 24hodin denně. Je hrající trenér našeho "béčka", je asistentem trenéra u "áčka", věnuje se sporotvním třídám a jěště k tomu je hlavním trenérem zmiňované kategorie U13.

1.Jak jste či nejste spokojen s uplynulou podzimní části soutěže?

S podzimní částí soutěže jsem spokojen jen částečně. Odehráli jsme pár dobrých zápasů, ale ve většině ostatních nám chybělo víc odvahy v útočné fázi a hlavně jsme dávali málo gólů. Žákovská liga je náročná soutěž, potkáváme se s nejlepšími týmy, a proto celkově panuje spokojenost.

2.Který zápas Vám nejvíce utkvěl v paměti a proč?

Domácí zápas s Karvinou, který byl dlouho vyrovnaný na jeho konci náš brankář chytil penaltu a na jeho konci jsme dali dva góly a vyhráli 3:1. Byla to zatím naše jediná výhra v soutěži.

3.Kolikrát týdně a jak v sezóně trénujete?

Trénujeme čtyřikrát týdně 3x v klubu a 1x ve sportovce. Snažíme se využít všech prostorů z tréninku (umělka, terén, tartan a hřiště).

4.Měli jste nějaké problémy se sestavou?

Samozřejmě jako v každém kolektivním sportu nemoci, zranění, ale většinou jsme měli stálou sestavu.

5.Čeho si na mužstvu nejvíce vážíte?

Že i když nastupujeme proti nejlepším mužstvům na Moravě a taháme většinou za kratší konce, bojují kluci až do konce zápasu.

6. V čem vidíte největší nedostatky a problémy?

To je pořád ta stejná písnička. Jsou to podmínky na trénování. Máme jedno hřiště, malou umělku!! Potřebujeme hodně pracovat s míčem a na to je potřeba hřiště, to je asi ten největší problém.

7.Kolik červených karet jste posbírali?

Zatím žádnou!!

8. Jak se hráči připravují na jaro?

Trénujeme 3x týdně v rámci našich možností (hala, umělka, terén), zatím panuje spokojenost akorát nás jaro každý rok potkala marodka, kvůli nemocem.

9.Zúčastníte se nějakých zimních turnajů?

Turnajů jsme měli tento rok poměrně dost: Jedovnice poslední!!!
Ligová sezóna Třebíč 4.místo
Třebíč 3.místo
Brno 4.místo
Rakousko 1.místo
Břeclav 1.místo

10.Váš plán na jarní část sezóny, případně dlouhodobější výhled do budoucna?

V jarní části sezóny bychom chtěli navázat na některé zápasy z podzimu a víc přidat v útočné činnosti, kde máme zatím velké rezervy. Cílem pro jaro je udělat víc bodů, jak na podzim.

11. Zvažujete nějaké doplnění kádru pro jaro?

Kádr mužstva máme celkem široký. Zkoušíme ještě dva nové hráče, kteří by měli kádr hlavně zkvalitnit a posílit.

12.Kde nejraději hrajete a která hřiště (či prostředí, zázemí apod.) nemáte příliš v lásce?

Všechny stadiony mají své kouzlo a jsou něčím vyjímečné. Nemám oblíbený a ani neoblíbený stadion.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies